Volumkalkulator - Hvor stort er ditt flyttelass?

Mål størrelsen på møblene dine umiddelbart Bruk volumkalkulatoren for å se av volumet i kubikkmeter og spare deg tid og penger når du får pristilbud med Flyttegutta. Som den største variabelen i beregning av flyttekostnader, er det viktig at du måler volumet på møblene dine nøyaktig.

Javascript Must Be Enabled!
House Removals - Online Volume Calculator for House Removals

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert.Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Hvorfor bruke volumkalkulatoren ? 

Vi forklarer dette kort, men vi synes det er viktig at du skal vite. Ingen flytteoppdrag er nøyaktig den samme type, og det er derfor det er viktig å be om tilbud for å få nøyaktige tall om flyttekostnadene. Sammen med avstanden til flyttingen din, spiller volumet på tingene en stor rolle i beregningen av kostnadene. Så bruk kalkulatoren før du skal flytte.

Volumkalkulatoren gir deg en tilnærmet utregning på volumet til flyttingen din. Størrelsene kan variere som f. eks "et lite stuebord" vs "et stort stuebord" eller en seng. Det er gjennomsnittet av størrelser som beregnes.

KONTAKT OSS

FLYTTEGUTTA AS

Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Telefon +47 22717711

Send e-post

Facebook

Twitter

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)