Volumkalkulator - Hvor stort er ditt flyttelass?

Flyttegodsets størrelse

Mål størrelsen på møblene dine umiddelbart Bruk volumkalkulatoren for å se av volumet i kubikkmeter og spare deg tid og penger når du får pristilbud med Flyttegutta AS Som den største variabelen i beregning av flyttekostnader, er det viktig at du måler volumet på møblene dine nøyaktig.

Javascript Must Be Enabled!
House Removals - Online Volume Calculator for House Removals

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert.Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Hvorfor bruke volumkalkulatoren ? 

Vi forklarer dette kort, men vi synes det er viktig at du skal vite. Ingen flytteoppdrag er nøyaktig den samme type, og det er derfor det er viktig å be om tilbud for å få nøyaktige tall om flyttekostnadene. Sammen med avstanden til flyttingen din, spiller volumet på tingene en stor rolle i beregningen av kostnadene. Så bruk kalkulatoren før du skal flytte.

Volumkalkulatoren gir deg en tilnærmet utregning på volumet til flyttingen din. Størrelsene kan variere som f. eks "et lite stuebord" vs "et stort stuebord" eller en seng. Det er gjennomsnittet av størrelser som beregnes.

Ikke glem adkomsten på begge adressene

Flyttebilens størrelse er også avhengig om hva slags adkomst og parkering på både ved henting og levering. Har du et flyttelass med volum på 35 kubikkmeter og tilsvarende flyttebil på 35 - 40 kbm er ofte opp til 10 M lang og mye bredere enn en personbil.

Er det dårlig adkomst, trangt, trikkeskinner tett inntil, lav takhøyde eller lignende så må flyttebilen være mindre som for eksempel en flyttebil med 20 kbm lastekapasitet og kjøre 2 turer istedenfor. Dette kan fort skje så vær oppmerksom!

På vinteren er det ofte is og snøkanter som kan være en utfordring. Våre flyttebiler er utstyrt med spader og det er fort gjort for oss å skuffe unna litt snøhauger hvis behov. Det anbefales at kunder selv tilrettelegger med adkomstforholdene før vi kommer for å spare tid. 

Volumkalkulator - Hvor stort er ditt flyttelass?

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711