Tilleggstjenester flytting

Ekstratjenester ved flytting

Å flytte innebærer mange tinger som planlegging, pakking, demontering, montering, flyttevask og avfallshåndtering.

Vi har laget en oversikt som sikkert kan hjelpe deg med å planlegge ting før den store flyttedagen slik at du ikke trenger å tenke på det i ettertid.

Pakking

Flyttegutta har utviklet en prosess for å sikre at hver pakkejobb gjøres med største forsiktighet. Med spesialemballasje for spesifikke gjenstander bruker vi kun materialer av høy kvalitet og tilbyr tjenester som langtidslagringspakking og langdistansebeskyttelse - og alltid sørge for at varene dine er trygt beskyttet.

Montering

I tilfelle du ønsker å montere et IKEA-møbel eller du leter etter garderobemontering, kan du ringe oss så hjelper vi deg, siden vår møbeldemonteringstjeneste har jobbet med forskjellige typer møbler fra forskjellige møbelleverandører.

Avfallshåndtering

Når man flytter, rydder eller pusser opp har man ofte behov for å kaste det man ikke bruker. Rydding og bortkjøring tar ofte mye tid og mange har ikke muligheten til å fjerne avfallet selv.

Bortkjøring av avfall

Flyttegutta AS hjelper deg med å fjerne søppel og avfall i forbindelse med flytting eller opprydding av kontor eller bolig. Vi sorterer og kjører all søppel og avfall til gjenvinning og tilbyr deg raske og effektive bortkjøringer av:

 • Søppel / avfall
 • Møbler
 • Hvitevarer
 • Oppussing
 • Garasje
 • Hageavfall

Handyman

Enten det er en kobling, en ruter eller et lydsystem, er våre IT-installasjonseksperter klare til å hjelpe deg med å finne deg til rette i ditt nye hjem. Ved å ta vare på wifi-oppsett, lydsystemer og mer, er Flyttegutta-teamet alltid klare til å få all elektronikken din online igjen på kort tid.

Vi utfører også:

 • Montering av bilder / malerier
 • Montere vaskemaskin
 • Monterer lamper og lys
 • Montere nytt gardinsett
 • Pluss mye annet

Snekkerarbeid

Noen ganger krever verdifulle gjenstander spesiell omsorg og pakking - vår Oslo-baserte snekkeri kan bygge skreddersydde kasser og pakkeløsninger spesifikt til dine individuelle behov. Vi tilbyr skreddersydde kratere for alle typer antikviteter, skulpturer, ikke-standard møbler, lysekroner og andre skjøre tinger.

Vi beskytter boligen din ved flytting

Vi dekker til alle overflater slik at det er ingen muligheter for riper og skader i forbindelse med ut og innflytting. Dette kan utføres dagen før eller på selve flyttedagen.

Ved kjøp, salg og overtagelse av boliger skal boligen inspiseres for skader eller mangler. Dette er også en av de største klager flyttebyråer får og hvor det kan oppstå tvister i ettertid. Det kan enkelt unngåes ved at vi eller du selv gjør forberedelser. (Ved bestilling oppgi at du trenger "boligbeskyttelse").

Vi dekker til følgende: gulv, dørkarmer, gelender og vegger.

Du må selv spesifikk oppgi på forespørselen at du har behov for boligbeskyttelse enten på den ene eller begge adressene.

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 mandag - fredag

Kl.08.00 - 19.00 lørdager

Stengt på søndager