Pakking & utpakking

Profesjonell pakking av det beste flyttebyrået

For hver gjenstand er våre flyttemenn spesialisert på å sikre en trygg ankomst til ditt nye hjem.

Vi prøver å være det beste flyttefirmaet i Oslo ved å være det sikreste og mest effektive. Hvordan? Vi mestret hvordan vi skulle pakke. Hvordan du gjør det riktig innebærer å bruke de beste materialene, ha riktig planlegging og utmerkede flyttearbeidere. Selv før flyttingen starter, vurderer våre flyttemenn varene dine og utvikler en tilpasset tilnærming til hvordan de skal pakkes. Hvilke materialer er nødvendig for hver vare for eksempel.

Spesialisert pakking for spesifikke tinger

Vi forhåndsplanlegger hver pakkejobb, og tar med spesialmateriale ved forespørsel. Vi bruker spesifikke prosedyrer for hver ting - lamper går i spesielle bokser, madrasser legges i spesielle poser, og flatskjerm-TVer har spesielle pakkingsprosedyrer.

Pakkebokser og personlige beholdere i høyeste kvalitet

Flyttegutta AS bruker kun de beste emballasjematerialene, høykvalitets tepper, bokser og tape. Vi bruker også kraftige flytteesker for lengre turer eller internasjonale flytting.

Pakking for langtidslagring

Vi pakker varene dine dobbelt for å beskytte dem for lengre opphold. Legg til spesiell beskyttelse for å sikre at den holder seg i god stand så lenge du trenger den. Vi krymper inn varene dine for å beskytte dem mot støvansamling.

Tilpasset trekasse skreddersydd for dine behov

Vi konstruerer tilpassede kasser. Kassene våre er laget for å sikre at de er perfekt skreddersydd for dine antikviteter, lysekroner, kunst, skulpturer eller andre gjenstander som krever spesiell hensyn for flytting.

Kunstpakking, kasser, frakt og mer

Vi er et flyttebyrå med ekspertise på å flytte kunstverk. Våre flyttefolk er spesialister på å flytte malerier, skulpturer og utstillinger. Vi flytter og setter opp museumskvalitetsbelysning og utstillingsmateriell. Ingen kunstverk er for store eller for utfordrende for oss.

Spesiell pakking for lokale eller langdistansebehov

Vi spesialpakker varene dine i henhold til avstandsbehovet; for flytting over lengre avstander tilbyr vi ekstra sikker pakking og krympepakning alt for å sikre at alle gjenstander er godt beskyttet.

Varer vi alltid spesialpakker for deg

Varer som er vanskelige å pakke er alltid inkludert som en del av vår standard flyttepakke. Vi vet av erfaring at det er bedre å overlate disse tingene til profesjonelle, så vi tar alltid vare på ting som TV-er, lamper, elektronikk, små speil og skulpturer, kunstverk, glass- eller marmorgjenstander, og alle hengende klær.

Pakking & utpakking