OM FLYTTEGUTTA  AS

Flyttegutta AS ble først etablert i 2004 som et enkeltpersonforetak og har siden 2012 vært et aksjeselskap. 

Vi har utført alle typer flyttoppdrag nesten hver eneste dag for det meste i Oslo og Viken. Med lokalkjente og trofaste medarbeidere kan vi flytting, vi flytter alt og alle!

Flyttegutta AS i dag

Ny adresse! Vi har nå flyttet inn i nye moderne lokaler på Økern (ved siden av NAF teststasjon) i Eikenga 13, 0579 OSLO Gamle og nye kunder er velkomne.

Vi drifter flere flyttebiler hver dag i og rundt Oslo med samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. 

Flytteprisene har alltid ligget behagelig justert for flyttebransjen og langt under de dyreste, men ikke av de billigste heller. Vi er et fullt service flyttebyrå som tilbyr alt innen flyttetjenester og er en av få som har egen mobil flyttelift som tar 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasjer).

Framtidsmessig

Flyttebransjen har forandret seg mye digitalt og det har blitt  mange flyttebyråer i de siste årene. Markedsføring, spesielt på Google, flere utenlandske eiere og ansatte er av de største forandringene. Flyttegutta følger nøye med i utviklingen og er høyt representert på søkemotorer og i flyttebransjen med ulike plattformer innenfor transport, adresseendring og sammenligning av bedrifter som eiendomsmeglere, takstmann, landmåler og minilager over hele norge.

Hva koster det å flytte?

Vi har utviklet en gratis priskalkulator på vår nasjonale hjemmeside flyttebyråpris.no som viser estimerte priser på lokale og langdistanseflytting. Du kan også finne ut med en flyttekalkulator hvor mange kubikkmeter ditt flyttelass er, hvor stor flyttebil og lager du har behov for. På en slik måte kan du lettere planlegge og budsjettere dine flyttekostnader.

Sammenlign bedrifter

Vi gir tilbud om fra fullt forsikrede og verifiserte bedrifter

Hos SendAnbud.no er oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med hvert trinn av flytteprosessen. Vi forbinder brukere med vårt nettverk av håndplukkede og godkjente eiendomsmeglere, takstmann og flyttebyrå for å spare folk for tid, penger og stress gjennom hele flytteprosessen.

Adresseendring på 1-2-3

Den ENESTE gratis adresseendring online

Kostnadsfri, sikker og enkel måte å skifte adresse. Bli med i vår online tjeneste adresseendring i dag, «si det en gang» til alle selskap og bedrifter du trenger å varsle! Husk det er plikt til å sende flyttemelding innen 8 dager!

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

OM FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711