Flyttegutta As: Om oss

Flyttegutta AS siden 2004

Vi har lang erfaring med å utføre alle typer flytteoppdrag, nesten hver eneste dag, i hovedsakelig Oslo og Viken-området. Med lokalkjente og lojale medarbeidere kan vi håndtere alle typer flyttinger – vi flytter alt og alle!

Flyttegutta AS holder vi til i nye og moderne lokaler på Økern (ved siden av NAF teststasjon) i Eikenga 13, 0579 OSLO. Vi drifter flere flyttebiler hver dag i og rundt Oslo, og har samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. Som et fullservice flyttebyrå tilbyr vi alt innen flyttetjenester til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å være en av få som har egen mobil flyttelift som kan ta opptil 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasje).

Flyttegutta AS ble grunnlagt i 2004 som et enkeltpersonforetak og har siden 2012 vært et aksjeselskap.

Vi har tilpasset oss den digitale utviklingen i flyttebransjen og har økt vår synlighet på Google og andre digitale plattformer. Vi tilbyr også tjenester innen transport, adresseendring, flytteapper og sammenligning av bedrifter som eiendomsmeglere, takstmenn, landmålere og minilager over hele Norge.

Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi tar alltid godt vare på kundene våre gjennom hele flytteprosessen. Våre flytteeksperter vil veilede deg og gi deg den hjelpen du trenger for en problemfri og stressfri flytting.

Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille din neste flytting med Flyttegutta AS.

Flyttegutta AS og flyttebransjen

Generell informasjon og fakta

Vi er opptatt av å tilby våre kunder en unik og personlig opplevelse. Derfor er vår kundeservice alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha underveis. Vi er også stolte av å ha en høy gjentakelsesrate blant våre kunder, som forteller oss at vi gjør noe riktig.

Lokalflytting

Flyttegutta har utviklet en rekke innovative løsninger for å forbedre flyttebransjen og gjøre flytteopplevelsen så smidig som mulig for kundene våre. En av disse løsningene er Flytteappen, som gir kundene mulighet til å følge med på flyttebilen i sanntid på et interaktivt kart under lokale flyttinger. Med Flytteappen kan kundene også utføre en direkte betaling etter endt arbeid og gi en vurdering med stjerner på sjåføren eller flytteteamet.

Langdistanseflytting

For langdistanseflyttinger har vi også utviklet appen Uberflytt, som gir kundene mulighet til å bestille flytting over lengre avstander. Ved hjelp av Uberflytt kan kundene enkelt bestille flytting og få et tilbud på flyttekostnadene. I tillegg gir appen kundene mulighet til å spore flyttebilen i sanntid og kommunisere med sjåføren underveis.

Vi tror at vår tilstedeværelse i alle byer og steder i Norge gjennom plattformen Flyttebyrå.no vil kunne gjøre flytteopplevelsen enda mer tilgjengelig og sømløs for kundene våre. Med vår teknologi og tilstedeværelse kan vi sørge for at kundene får en best mulig flytteopplevelse uansett hvor de bor i landet.

Generell informasjon om flyttebransjen i Norge

Flyttebransjen i Oslo har vært i stadig vekst de siste årene, og det er et økende behov for profesjonelle flyttetjenester på grunn av befolkningsveksten i byen. Ifølge statistikk fra SSB, var det i 2020 over 2,7 millioner flyttevolumer i Norge, og Oslo og Akershus var det største flyttemarkedet med over 30 prosent av flyttevolumene.

Bruk av flyttebyråer har også økt i popularitet de siste årene, og stadig flere velger å benytte seg av profesjonelle flyttetjenester for å sikre en trygg og effektiv flytting. Ifølge en undersøkelse utført av Statista i 2021, viste det seg at omtrent 14 prosent av nordmenn hadde benyttet seg av et flyttebyrå i løpet av det siste året.

Flyttegutta AS er en av de mest pålitelige og erfarne aktørene i flyttebransjen i Oslo. De tilbyr en rekke tjenester for å møte alle behovene til sine kunder, fra pakking og flytting av hele huset eller leiligheten til mindre flyttinger og transport av spesielle varer. Flyttegutta har lang erfaring med flytting i Oslo-området og kan tilby skreddersydde tjenester som passer dine individuelle behov.

Å bestille flytting med Flyttegutta er en enkel og stressfri prosess. Vi tilbyr gratis og uforpliktende pristilbud på forespørsel, og du kan bestille flyttingen din enkelt på vår nettside. Flyttegutta er opptatt av å tilby god kundeservice, og våre team av profesjonelle flyttearbeidere vil sørge for at flyttingen din går så smidig og effektivt som mulig. Hvis du vil ha en trygg og pålitelig flytteopplevelse i Oslo, er Flyttegutta AS et utmerket valg.

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711