OM FLYTTEGUTTA

Flyttegutta AS ble først etablert i 2004 som et enkeltpersonforetak og har siden 2012 vært et aksjeselskap. 

Vi har utført alle typer flyttoppdrag nesten hver eneste dag i 18-19 år, (siden 2012) for det meste i Oslo og Viken. Med lokalkjente og trofaste medarbeidere kan vi flytting, vi flytter alt og alle!


Flyttegutta AS i dag

Ny adresse! Vi har nå flyttet inn i nye moderne lokaler rett ved Aleksander Kiellands Plass (ved siden av bussholdeplassen i Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO) Gamle og nye kunder er velkomne.

Vi drifter 6 flyttebiler hver dag i og rundt Oslo med samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. 

Flytteprisene har alltid ligget behagelig justert for flyttebransjen og langt under de dyreste, men ikke av de billigste heller. Vi er et fullt service flyttebyrå som tilbyr alt innen flyttetjenester og er en av få som har egen mobil flyttelift som tar 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasjer).

Framtidsmessig

Flyttebransjen har forandret seg mye digitalt og det har blitt  mange flyttebyråer i de siste årene. Markedsføring, spesielt på Google, flere utenlandske eiere og ansatte er av de største forandringene. Flyttegutta følger nøye med i utviklingen og er høyt representert på søkemotorer og i flyttebransjen.

Fraktbørs.no er en online tjeneste for flyttebyråer, transportfirmaer, logistikkleverandører, speditører, transportselskaper og privatkunder. Det tillater flytte og transportfirmaer å søke i en database med tilgjengelig gods som må leveres og annonsere deres tilgjengelige kjøretøykapasitet.

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

OM FLYTTEGUTTA

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711

Send e-post

Facebook

Twitter