Flyttegutta As: Om oss

Flyttegutta AS ble grunnlagt i 2004 som et enkeltpersonforetak og har siden 2012 vært et aksjeselskap.

Vi har lang erfaring med å utføre alle typer flytteoppdrag, nesten hver eneste dag, i hovedsakelig Oslo og Viken-området. Med lokalkjente og lojale medarbeidere kan vi håndtere alle typer flyttinger – vi flytter alt og alle!

I dag holder vi til i nye og moderne lokaler på Økern (ved siden av NAF teststasjon) i Eikenga 13, 0579 OSLO. Vi drifter flere flyttebiler hver dag i og rundt Oslo, og har samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. Som et fullservice flyttebyrå tilbyr vi alt innen flyttetjenester til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å være en av få som har egen mobil flyttelift som kan ta opptil 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasje).

Vi har tilpasset oss den digitale utviklingen i flyttebransjen og har økt vår synlighet på Google og andre digitale plattformer. Vi tilbyr også tjenester innen transport, adresseendring, flytteapper og sammenligning av bedrifter som eiendomsmeglere, takstmenn, landmålere og minilager over hele Norge.

Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi tar alltid godt vare på kundene våre gjennom hele flytteprosessen. Våre flytteeksperter vil veilede deg og gi deg den hjelpen du trenger for en problemfri og stressfri flytting.

Kontakt oss for mer informasjon eller for å bestille din neste flytting med Flyttegutta AS.

Underenheter

Tidligere og dagens underenhet

Flyttegutta AS opererte tidligere med bedriftsnavnet "Grunerløkka Flyttebyrå" som underenhet da vi hadde tilhold i Grunerløkka bydel med Carl Berner Minilager AS

Per dags dato er det "Mover" som er i bruk. Mover har som hensikt til å utføre flytting til og fra Oslo med Drammen, Ski og Lillestrøm som hovedfokus.

Hva koster det å flytte?

Vi har utviklet en gratis priskalkulator på vår nasjonale hjemmeside flyttebyråpris.no som viser estimerte priser på lokale og langdistanseflytting. Du kan også finne ut med en flyttekalkulator hvor mange kubikkmeter ditt flyttelass er, hvor stor flyttebil og lager du har behov for. På en slik måte kan du lettere planlegge og budsjettere dine flyttekostnader.

Sammenligning av bedrifter

Hos SendAnbud.no er oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med hvert trinn av flytteprosessen. Vi forbinder brukere med vårt nettverk av håndplukkede og godkjente eiendomsmeglere, takstmann og flyttebyrå for å spare folk for tid, penger og stress gjennom hele flytteprosessen.

Den ENESTE gratis adresseendring online

Adresseendring123.no Kostnadsfri, sikker og enkel måte å skifte adresse. Bli med i vår online tjeneste adresseendring i dag, «si det en gang» til alle selskap og bedrifter du trenger å varsle! Husk det er plikt til å sende flyttemelding innen 8 dager!

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

OM FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711