Flyttegutta ble først etablert i 2004 og har siden da flyttet hver eneste dag for det meste i Oslo og Akershus. Siden 2013 har vi eget minilager med flyttebutikk på Carl Berner. Med lokalkjente og trofaste medarbeidere kan vi flytting, vi flytter alt!

Flyttegutta i dag

Vi opererer i dag med 6 flyttebiler i og rundt Oslo med samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. 

Flytteprisene har alltid ligget behagelig justert for flyttebransjen og langt under de dyreste, men ikke av de billigste heller. Vi er et fullt service flyttebyrå som tilbyr alt innen flyttetjenester, lagring, flyttebutikk og er en av få som har egen mobil flyttelift som tar 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasjer).

Framtidsmessig

Flyttebransjen har forrandret seg og det har blitt vanvittig mange flyttebyråer i de siste årene. Markesføring spesielt på Google og flere utenlandske eiere og ansatte er av de største forrandringene. Flyttegutta følger med i utviklingen og er høyt representert på internett. Uansett anbefaler vi å sjekke ansiniteten og inntekt på www.proff.no Drift over flere år, inntekt over 5 millioner kroner per år, store lastebiler (flyttebiler) er et lite hint om det og ikke hvem som ligger som nummer 1 på Google.

Lokalisering
Flyttegutta har alltid holdt til midt i smørøyet for utbygging med nye boliger som gjelder Grunerløkka, Carl Berner, Løren, Hasle, Ensjø, Hovin og Ulven som fram til nå har bestått av lager og logistikk som skal bli til bydeler. Les mer her