Tunge løft - pianoflytting

20.06.2022

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler og tinger som ovner, brannskap, safe og aggregater.

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. 

For å flytte piano kreves; riktig utstyr - god erfaring - bra teknikk - styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke Flyttegutta AS som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler. Pianoflytting kan fort koste noen tusenlapper, men det er vel verdt det. Vi anbefaler å ikke flytte pianoer selv.

Sjekk dette før bestilling av pianoflytting:

1. Ta mål av pianoet, (bredde, høyde og dybde)

2. Hva slags merke er pianoet, (vises noen ganger under lokket)

3. Ta bilder av pianoet, eventuelle trapper og andre hindringer

4. Beskriv adkomsten på begge adresser

5. Er det noen andre hindringer enn trappene

6. Mål bredden av trappen på det smaleste

Pianoflytting
Pianoflytting

Tillegg og uforutsette tinger

Ofte kan det skje at det skal deponeres eller kastes et piano eller andre tinger som kommer i tillegg til pianoflyttingen.

Skal pianoet flyttes til en annen adresse eller at informajonen ikke er optimal blir det et tillegg i prisen. Viktig at det oppgies riktig adkomst og trappeforhold. Dette gjelder også utenfor boligen på begge adressene.

Slik informasjon må opplyses på forhånd eller ved bestilling til kontoret!

Tunge løft - pianoflytting