Lei av å lete etter dine tinger?

20.06.2022

Få full kontroll over ditt flyttelass og innhold

Slik fungerer det:

1. Vi sender deg QR koder på e-post som du kan klistre på alle flytteesker, møbler og tinger.

2. Vi sender deg en link som du enkelt kan legge til bildene i vår App

3. Når flyttelasset blir levert kan du skanne alle tingene / QR kodene med appen slik du kan se at ingenting mangler. Det samme vil vår sjåføren fra oss gjøre ved henting.

4. Trenger du å få hentet noe fra et lager kan du med appen enkelt skanne raskt over alle tingene og og lokalisere det du trenger uten å bruke tid på å lete.

Hva er en QR kode?

QR kode er en todimensjonal versjon av strekkoden, vanligvis laget av svarte og hvite pikselmønstre. Denso Wave, et japansk datterselskap av Toyota-leverandøren Denso, utviklet dem for merking av komponenter for å akselerere logistikkprosessene for deres bilproduksjon. Nå har den funnet veien til mobilmarkedsføring med den utbredte bruken av smarttelefoner. "QR" står for "Quick Response", som refererer til umiddelbar tilgang til informasjonen som er skjult i koden.

Hva er fordelene med QR koder?

De blir stadig mer populære på grunn av deres allsidighet. Du kan bruke dem til å samle tilbakemeldinger for å forbedre produktene eller tjenestene dine, øke kundeengasjementet med bilder eller videoer, eller til og med markedsføre bedriften din via arrangementer og kuponger. Alle disse kan gjøres med bare en enkelt skanning!

Hvordan skanner jeg en QR kode?

Avhengig av enheten din, kan det hende du allerede har en innebygd QR-kodeleser eller skanner. Åpne kameraappen på mobiltelefonen og hold den over en kode i noen sekunder til et varsel dukker opp. Hvis dette ikke skjer, sjekk innstillingene dine og se om QR-kodeskanning er aktivert.

Lei av å lete etter dine tinger?