Hvorfor ansette et flyttebyrå?

20.06.2022

Beste flyttebyrå

Å flytte kan være en stressende tid, selv uten tanken på å pakke hele livet ned i en varebil. Det kan virke fristende å spare penger og gjøre det selv, men du risikerer å skade dine personlige eiendeler i tillegg til å kaste bort verdifull tid. Hvis du ansetter et flyttebyrå, vil de ikke bare gjøre alt det tunge arbeidet for deg, men de vil også gi deg full sjelefred under hele flyttingen.

Vi har satt sammen denne guiden om fordelene ved å bruke et flyttefirma til flyttingen din, inkludert hvordan du ansetter en flyttemann og hva du bør se etter når du velger flyttebyrå. Hos Flyttegutta AS har vi som mål å gjøre hele flytteprosessen din stressfri, slik at du sparer tid og penger underveis.

Er det verdt å ansette et flyttebyrå?

Selv om det er fristende å spare penger ved å gjøre det selv, vil det å ansette et profesjonelt og verifisert flyttebyrå for å gjøre det harde arbeidet for deg faktisk hjelpe deg med å spare penger i det lange løp. Du vil ikke risikere å skade sentimentale gjenstander, skrape opp antikke møbler eller skade ditt nye hjem.

Det er visse situasjoner der det er et must å ansette et flyttebyrå for å hjelpe. Ikke vær redd for å snakke med flyttefirmaet på forhånd for å vite at dere begge er på samme side og forstår flytteplanen som er opprettet. Det er visse spørsmål å stille ditt flyttefirma slik at du vet nøyaktig hva de kan tilby deg.

Du bør ansette et flyttefirma hvis:

  • Du flytter fra et hus eller leilighet med 1+ soverom.
  • Du flytter tunge og klumpete møbler.
  • Du har spesialiserte og skjøre antikke gjenstander.
  • Du vil at varene dine skal pakkes.
  • Du har møbler som må demonteres.

Hva gjør vi som flyttebyrå?

Flyttegutta vil pakke varene dine nøye og deretter laste dem på sine fullt utstyrte kjøretøy. En pakketjeneste er den mest populære tjenesten som flertallet av bedrifter vil tilby. Det er andre tjenester som flyttefirmaer tilbyr for å gjøre flyttingen enda enklere, inkludert en lagringsløsning og spesialistpakketjenester.

Flyttefirmaets kostnader vil avhenge av størrelsen på flyttingen, tilbakelagt distanse og de ekstra tjenestene du velger. Tenk over hvilke ekstra tjenester som er nødvendige hvis du vil holde kostnadene nede.

Populære tjenester for flyttefirma inkluderer:

  • Pakking og utpakking
  • Lagring
  • Demontering og montering
  • Pakking av kunst og antikk
  • Pianoflytting

Hvis flyttingen din krever spesifikk inngående kunnskap og forståelse, så ikke vær redd for å spørre flyttebyrået ditt om de kan hjelpe. De fleste anerkjente flyttebyråer vil gjøre sitt beste for å skreddersy flyttingen din for å møte dine spesifikke krav. Så sørg for at du inkluderer eventuelle spesifikke krav når du ber om et flyttetilbud.

Hvorfor velge Flyttegutta?

Forsikring - Vi er et pålitelig flyttebyrå som hra både gods og offentlig ansvarsforsikring for å dekke eiendelene dine.

Anmeldelser - Sjekk ut anmeldelsene våre anmeldelser.

Ingen skjulte gebyrer - Vi gir deg et nøyaktig tilbud som inkluderer den endelige kostnaden inkludert eventuelle tjenester du har lagt til. Spør om det er noen skjulte avgifter som kan forventes på dagen.

Erfaring - For å gi deg trygghet har Flyttegutta AS 18 års erfaring bak seg.

Personalet - Vi er et anerkjent flyttebyrå som har høyt utdannet og kvalifisert personale som leverer en førsteklasses service. Du vil se at våre ansatte vil behandle eiendelene dine som om de var deres egne-

Når bør du få tilbud om flytting?

Det anbefales at du begynner å be om tilbud om flytting 4-6 uker før flyttedatoen. Men hvis du foretrekker en fredagsflytting eller trenger å bestille et tidsrom i skoleferien, må du bestille tidligere da dette er travle perioder for oss i flyttebransjen.

Før du gir et nøyaktig tilbud, må flyttebyrået gjennomføre en befaring før flytting for å vurdere din personlige situasjon. Flytteteamet vil notere hvor mange rom som skal pakkes og antall gjenstander som skal flyttes. Selv om dette kan være en ganske rask prosess, bør du likevel bestille så tidlig som mulig for å gi tid til å fullføre dette. Hvis du trenger noen ekstra tjenester, bør du nevne dem under denne visningen slik at de kan legges til det endelige tilbudet.

Fordeler med å ansette oss som ditt flyttebyrå

Ikke bare vil det å bruke et Flyttegutta gi deg trygghet under hele flyttingen, men det vil spare deg for mer tid og penger enn om du forsøkte å flytte alene.

Fordelene med å bruke vår flyttetjenester:

Spar tid - Ved å bruke Flyttegutta vil vi gjøre det harde arbeidet for deg, fra å pakke sammen eiendelene dine til å pakke ut i det nye huset ditt. Dette vil spare deg for betydelig tid enn om du skulle flytte uten hjelp fra et flyttebyrå.

Fullt utstyrt - De vil ha nødvendig utstyr på plass for å sikre at dine personlige eiendeler ikke blir skadet under hele flyttingen. De vet hvordan de skal sikre varene dine i flyttebilen slik at de holder seg på plass under transporten.

Fullt forsikret - Du trenger ikke å bekymre deg for å ordne opp forsikringen til flyttingen din, da vi vil være dekket med gods og offentlig ansvarsforsikring og så lenge du har merket eksene med "forsiktig" og lignende.

Ro i sinnet - Ved å ansette oss vil du ha den garanterte tryggheten for en stressfri og organisert flytting. De har den vitale kunnskapen og erfaringen til å fullføre alt det harde arbeidet med å flytte deg inn i ditt nye hjem.

Hvorfor ansette et flyttebyrå?