Hvor mye koster et flyttebyrå Oslo?

20.06.2022

Med oss ​​finner du estimert flyttepris på forhånd!

Alle arbeids- og reiseutgifter inkludert

Mange flyttebyrå Oslo vil se møblene for å gi en timepris. Det krever et møte som tar tiden din unødvendig. Vi har en intern priskalkulator hvor du kan få estimerte flyttekostnader. På denne måten kan du på forhånd vite hvilken estimert flyttepris du kan få. Det tror vi er fornuftig. Ta kontakt med oss så lager vi en flytteavtale.

Arbeids- og reiseutgifter er inkludert i prisen, og frigjør deg fra overraskelseskostnader under flyttingen. Kostnaden for flytting med arbeidskraft er inkludert i prisen, samt eventuelle reiserelaterte utgifter som billetter, bompenger og drivstoff i Oslo og omegn.

Vi tar betaling etter endt arbeid til private med Vipps eller bankkort, (ikke kredittkort). Fakturaer sendes kun til kredittverdige bedrifter. Se til at du oppgir riktig mobilnummer for den som skal betale!

Våre timepriser for flytting i Oslo og omegn

  • 1350 kroner inkl. Mva for en flyttebil og 2 mann
  • 1950 kroner inkl. Mva for en flyttebil og 3 mann
  • 2700 kroner for 2 flyttebiler og 4 mann
  • Diesel og bomutgifter er inkludert

Uforutsette priser og tillegg

Vanligvis er det 50% tillegg i prisen etter kl.16.00 på hverdager og i helgene.

Tunge tinger som pianoflytting og lignende.

Kilometertillegg på lange turer som til andre fylker, ) gjelder ikke de stedene som tidligere var Akershus fylke.

Fastpriser

Det gies fastpris kun på lange turer som for eksempel til Bergen, Trondheim, Stavanger, osv. Prisene blir ofte tatt i betraktning av volum, avstand, adkomst og etasjeforhold.

Det kan skje uforutsette tinger som at flyttelasset er mindre enn oppgitt eller mer som er bestilt.

Kunden er pliktig til å gi beskjed i god tid, minst 7 dager foer flyttedatoen slik at vi ikke kommer med alt for stor eller for liten flyttebil. Hvis det ikke blir gitt beskjed kan det til slutt ende med at samme pris eller en tilleggspris kommer på sluttregningen.

Hvor mye koster et flyttebyrå?