Flyttebil med 2 eller 3 mann?

02.03.2023

Hvor mange flyttekonsulenter trenger jeg å leie?

Det finnes ikke noe standardsvar på dette spørsmålet, men du må vurdere budsjettet og flyttebehovene dine.

Vurder hvilke flyttetjenester du trenger og volumet og størrelsen på varene dine. Å flytte en 2 ½ er veldig forskjellig fra et stort hus! Her er noen tjenester du kan velge for din flytting:

  • Størrelse på dittt flyttelass
  • Demontering og demontering av møbler
  • Kjørelengde på flytteoppdraget
  • Pluss mye mer

Kun for bæring av møbler kan 2 flyttekonsulenter være tilstrekkelig for flyttingen din fordi du kan ta deg av transporten av resten.

For en ferdigpakket og klar til flytting, for eksempel, velg en flyttebil med 3 mann for flytting for å fremskynde tiden det tar å fullføre flyttingen.

Nærmere bestemt kan to flyttefolk bære de tunge møblene dine mens en annen flyttemann pakker eiendelene dine i esker og transporterer dem. Det viktige er å spørre om det blir tapt tid med 3 flyttere (hvis en av flytterne vil være inaktiv en del av tiden).

Ta i denne forbindelse kontakt med oss og be om råd angående antall flyttere som kreves på flyttedagen din.

Hva koster det for 2 eller 3 mann til å flytte i Oslo?

Å velge 2 eller 3 flyttemenn er også et spørsmål om pris. For et flytteoppdrag med 2 menn og en flyttebil, er det nødvendig å beregne mellom 1300 kroner og 1600 kroner inkluder moms per time for flyttingen. Alle flyttebyråer har en minstetid fra 3 til 4 timer med til og frakjøring.

Hvis du ansetter 3 flyttemenn og en flyttebil, varierer prisen fra 1900 og 2400 kroner inkludert merverdigavgift per time for privat og bedriftsflytting.

Du vil oppleve at prisen per flytting er lavere når du velger en flyttepakke med 3 flyttemenn.

Dette er en fordel dersom arbeidet er godt planlagt og de 3 flyttemennene koordinerer effektivt.

På den annen side kan det være at en langdistanseflytting tjener mindre på 3 flyttere fordi tiden brukt på reisen vil øke timeberegningen din raskere.

Derfor, når du velger mellom 2 eller 3 flyttere, er nøkkelen å etablere dine flyttebehov. Derfra kan du spørre om det er nødvendig å ha 3 flyttegutter.

Er du fortsatt usikker? Forespørsel om råd fra en av våre flyttespesialister i Oslo og omegn kan du ved å ringe oss på telefon 22717711 sende e-post eller fylle ut vårt kontaktskjema.