Kontakt oss 

Bestille - reservere - opplyse

Åpningstider kontor på Aleksander Kiellands plass / Oslo

Kontortid: Mandag - Fredag fra kl.09.00 - 15.30

Lørdag og søndag: Stengt

Telefontid: Hver dag fra kl.07.00 - 21.00

Arbeidstider

Vi begynner vanligvis kl.08.00 på hverdager og kl.08.30 på lørdager. Søndager er som ofte fridager. Vi har ingen faste tider vi slutter på ettermiddagene eller kveldene. Flytteoppdraget blir gjort ferdig før vi avslutter dagen så lenge noe annet ikke er avtalt.

Flyttegutta AS har hovedkontor på Økern i Oslo med underavdelinger i Sandvika, Kolbotn og Skedsmo. Vi har ofte flyttebiler med mannskap i byer utenfor Oslo som Drammen, Lillestrøm og Ski. 

Alle henvendelser fra Oslo og omegn blir svart på tlf. +47 22717711 eller +47 99117060 E- post post@flyttegutta.no

Koronatider

Flyttebransjen / godstransport på vei er en kritisk samfunnsaktør og vi er fortsatt i full sving og utfører alle typer flyttetjenester med vanlige åpningstider. Alle mannskap benytter masker og holder avstand. Se gjerne til at det er kun en person fra dere som er kunder og legg gjerne tilrette for håndvask på begge adressene hvis det skulle være aktuelt.

Ledig kapasitet?

De fleste flytter i forbindelse med månedsskifte da ofte salg og leie skifter nye bosettere. Helger er også populære tider å flytte på som fredag og lørdager. 

Ved bestilling i månedsskifte vær alltid ute i god tid med å bestille da vi har stor pågang. Det anbefales å bestiller 10-14 dager før månedsskifte.

Flyttesessong

Vi har alltid stor pågang i løpet av sommersesongen, før juleferien, før skolestart og på vinteren er det lavsesong for flyttebransjen generelt.

Boligmarkedet

Flyttebransjen følger ofte bolig og eiendomsbransjen. Er det mye salg og kjøp blir det automatisk ekstra flytting og flere oppdrag for oss som flyttebyrå. Det hender ofte at vi som flyttebyrå opplever et "rush" da det er "hett" i markedet. 

KONTAKT OSS

Flyttegutta AS

Eikenga 13, 0579 OSLO

Telefon +47 22717711 Mobil +47 99117060

Send e-post

Facebook

Twitter