Kontakt oss 

Bestille - reservere - opplyse

Åpningstider kontor og arbeidstider

Kontortid

Kontortid: Mandag - Fredag fra kl.08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: Stengt

Telefontid: Alle dager fra kl.07.00 - 21.00

Kontakt
Kontakt

Motta flyttetilbud innen kort tid

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Arbeidstider

Vi begynner vanligvis kl.08.00 på hverdager og kl.08.30 på lørdager. Søndager er som ofte fridager. Vi har ingen faste tider vi slutter på ettermiddagene eller kveldene. Flytteoppdraget blir gjort ferdig før vi avslutter dagen så lenge noe annet ikke er avtalt.

Flyttegutta AS har hovedkontor på Økern i Oslo med underavdelinger i Sandvika, Kolbotn og Skedsmo. Vi har ofte flyttebiler med mannskap i byer utenfor Oslo som Drammen, Lillestrøm og Ski. 

Alle direkte henvendelser fra Oslo og omegn blir svart på tlf. +47 22717711 eller +47 99117060 E-post

Koronatider

Flyttebransjen / godstransport på vei er en kritisk samfunnsaktør og vi er fortsatt i full sving og utfører alle typer flyttetjenester med vanlige åpningstider. Alle mannskap benytter masker og holder avstand. Se gjerne til at det er kun en person fra dere som er kunder og legg gjerne tilrette for håndvask på begge adressene hvis det skulle være aktuelt.

Ledig kapasitet?

De fleste flytter i forbindelse med månedsskifte da ofte salg og leie skifter nye bosettere. Helger er også populære tider å flytte på som fredag og lørdager. 

Ved bestilling i månedsskifte vær alltid ute i god tid med å bestille da vi har stor pågang. Det anbefales å bestiller 10-14 dager før månedsskifte.

Flyttesessong

Vi har alltid stor pågang i løpet av sommersesongen, før juleferien, før skolestart og på vinteren er det lavsesong for flyttebransjen generelt.

Siste innlegg i vår firmablogg

Vær blant de første som mottar siste nytt!

Flyttegutta AS - Din pålitelige partner for en problemfri flytteprosess i Oslo

Vil du jobbe i Flyttegutta AS ?

Flyttekonsulenter

Flyttegutta AS er et populært flyttebyrå i Oslo og vi setter høye krav til våres ansatte. Vi tilbyr gode forhold hvis du er en person med god fysikk, yter en god kundeservice til våres kunder og som kan være tilpasningsdyktig med ulike arbeidplasser hver dag i og rundt Oslo og Norge? Ansatte med førerkort klasse B og C vil bli prioritert.

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 mandag - fredag

Kl.08.00 - 19.00 lørdager

Stengt på søndager

FLYTTEGUTTA  AS

Eikenga 13, 0579 OSLO

Telefon +47 22717711