HVA KOSTER DET Å FLYTTE?

Flyttebyrå i Oslo og Akershus - Timepriser og fastpriser

Det avhenger selvsagt av flere ting som f.eks hvor du flytter fra og til, når du ønsker å flytte og ikke minst hvor mye du ønsker å flytte. Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er å oppgi en så nøyaktig beskrivelse til flyttebyrået som mulig.

Timeprisene i Oslo og Akershus varierer fra 1000,- inkl. Mva til 1500,- inkl. Mva kroner pr. time for 2 mann med flyttebil. Får man pristilbud under dette bør man undersøke bedriften nøye så man slipper å være en del av svart arbeid og prisdumping.

Eksempler på fastpriser på ferdig pakkete flyttinger lokalt i Oslo og Akershus med grei adkomst og gjennomsnitlig møblert, ikke høyere enn 2 etasje ved opplasting og levering:

Hybel / studentbolig Kr.2500,- inkl. Mva

1 roms (ca.35 m2) kr.6.250,- inkl. Mva

2 roms (ca.50 m2) kr.8.125,- inkl. Mva

3 roms (ca.75 m2)  kr.10.000,- inkl. Mva

4 roms (ca.100 m2) kr.11.875,- inkl. Mva

Med våres flyttepris kalkulatorer kan du få oppgitt en estimert pris inkludert moms før du flytter. Ingen behov for bruk av tid til befaring så lenge det ikke er noe spesielt. Be allikevel om en befaring hvis du er usikker.

Timepris eller fastpris?

Lokale flytteoppdrag er timebasert betaling, utenfor Oslo og Akershus, (najonale og internasjonale flytteoppdrag) gies det faste priser ofte basert på flyttegodsets størrelse i antall kubikkmeter.