Privatflytting Oslo

Flytting som privat eller bedrift. Vi flytter alt!

Vi anbefaler bruk av flyttelift for de som bor høyere opp enn 2 etasje. Dette sparer både møbel og flyttefolk for mange og lange trapper. Flyttingen går raskere og du sparer penger!

I Oslo er Flyttegutta AS en de med høyest frekvens på byflytting og en av 4 flyttebyråer som kan tilby en flyttelift, sentrumsnaert minilager og spesialutstyr til å flytte tunge tinger. Det finnes mange bedrifter innad flyttebransjen og de fleste kan ikke tilby spesialutstyr, lifter, maskiner, lastebiler over 3,5 tonn med godstransportløyve.

Flyttetjenste med "full flyttepakke!" Altså, pakking, flytting, transport og til slutt en fullstending nedvasking med garanti.
Bare overgi nøkkelen til oss så ordner vi resten!

Privatflytting

De fleste flytteoppdrag for privat som for det meste er i og rundt Oslo-området utføres etter behov eller ønske ut fra slags tjenester dere vil investere i. Det er mest vanlig at ting og tang er ferdig pakket til vi kommer. Det viktigste er å tilse adkomstforholde på begge adressene er nærmest mulig inngangspartiet. Merke esker med glass / forsiktig og pakke forsvarlig. Husk at vi kun har flyttetepper i bilen der det må beskyttes litt ekstra. Utover det hvis det skal pakkes eller embaleres må det gies beksjed.

Avfall / søppel 

Kan hentes og deponeres ved at vi gjør hele oppdraget inkludert sjauingen med en tilpasset bil eller vi kan sette ut en container på ønsket plass slik at dere selv med god tid kan sortere det som skal kastes.

Pianoflytting 

Å flytte et piano er en teknikk med styrke og balanse sammen. Vennligst oppgi riktig adkomst og trappeforhold ved en forespørsel slik at riktig tilbud blir gitt.

Flyttevask 

Med garanti anbefales etter endt utflytting. Det kan være en krevende oppgave å stille en bolig skinnende ren til overtakelse. Med vår kompetanse og erfaring vasker vi deres bolig slik at den fremstår innflyttningsklar og såpeluktende. Vi benytter et anerkjent vaskebyrå som vår underleverandør.

Takmaling 

Anbefales etter utflytting eventuelt før en total nedvasking. Taket er et sted som ikke vanligvis blir rengjort regulert hos de fleste. Av erfaring anbefaler vi først en grundig rens for så å male taket nytt med minst 2 strøk. Vennligst ta kontakt for mer informasjon om råd og priser på takmaling.

Internasjonal flytting 

Utføres for det med meste med containere. Vennligst ta kontakt for mer informasjon.

Forsikring

Flytteforsikring kan fåes kjøpt hos et forsikringsselskap. Husk at de som pakker selv er ansvarlig for at alt er pakket og merket på en forsvarlig måte!Alle våres priser inkluderer en godsforsikring som gjelder ved en eventuell totalskade under selve transporten.

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert.Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Før du flytter

Her er vår tipsliste til deg som snart skal flytte. Uavhengig om du leier inn ett flyttebyrå, eller om du skal gjøre jobben selv, så er det enkelte ting som kan være nyttig å tenke på før du går igang med prosessen.

Bestem flyttedato i god tid, og kontakt flyttebyrå for uforpliktende tilbud

Skal du ha fotografering/visning, og må flytte ut noe innbo? Sørg for sikker lagring av møbler og innbo inntil flyttingen finner sted

Skal du pakke hele eller deler av innboet selv? Ta kontakt med flyttebyrået i god tid for bestilling av pakkemateriell

Hvis du har husdyr, hvordan skal de transporteres?

Hvor skal flyttebilen stå? Er det nødvendig å reservere/holde av plass til den?

Meld flytting hos Skateetaten / Folkeregisteret, Posten og eventuellt andre (Bank, Lånekassen, Forsikring....)

Varsle ny og gammel skole/barnehage

Omadressering av aviser og tidsskrifter

  • Flytter du ut av kommunen? Bytt fastlege

Har du oversikt over alle nøkler og eventuelle kopier?

Har du eiendeler til lagring, rens eller reparasjon?

Befaring av flytteoppdrag

Under disse koronatider, (Covid 19) utfører vi ikke befaringer på private flytteoppdrag. Vi ber om at kunder som skal flytte sender oss dokumentasjon i form av bilder og video. 

Med den informasjonen kan vi gi et bedre flyttetilbud som er mer eksakt. Hvis ikke send oss en detaljert innholdsliste av ditt flyttelass med beskrivelse av adkomst og etasjeforhold på begge adressenene.

Ønsker du allikevel at flytteoppdraget ditt skal befares? Har du noe som er uvanlig eller spesielt? Som oftes gir vi deg et ikke-bindende prisoverslag på telefon eller e-post ut fra den informasjonen du har gitt, så lenge det ikke er noe spesielt. Skal du flytte langt i Norge eller til utlandet er det viktig med befaring slik at vi ikke kommer med for liten flyttebil.

FLYTTING OSLO

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711