Flytteportalen hjelper deg!

Vi gir deg innsikt og verktøy til din flytteprosess gratis

Ditt flytteoppdrag

Skal du forandre flyttedato eller tidspunkt? Sjekk selv med vår digitale kalender på hvilke dager og tider som er ledige.


Hva koster det å flytte?

Vår nasjonale hjemmeside Flytteguiden har en priskalkulator som gir deg estimerte priser. Hva koster din flytting sånn cirka?

Lei av å lete etter dine tinger?

Vi sender deg QR koder på e-post som du teiper fast på hver flytteeske, møbler og tinger. Få full oversikt ved ankomst med flyttebilen eller ved henting fra lager.

Adresseendring

I forbindelse med flytting er du pliktig innen 8 dager til å opplyse om din nye adresse. Gi beskjed til skole, barnehage, telefonselskap, aviser, venner og familie enkelt med få klikk.

Sammenlign bedrifter

Spar tid & penger ved å sammenligne eiendomsmeglere, takstmann og minilager over hele norge.

Flytteforsikring

Som flyttebyrå har vi en ansvarsforsikring, utvidet transportforsikring, bedriftsforsikring og på ansatte gjennom Tryg Forsikring og vår ansvarsforsikring avtale nummer er 482129

Våre nettsteder er skreddersydd for alt innen flytting

Sjekk selv om vi har ledig kapasitet!

Med vår digitale kalender kan du selv finne ut om vi har ledig kapasitet eller er opptatt. Det anbefales å bruke en datamaskin istedenfor en mobiltelefon. På søndager og helligdager vil det ikke være noen opplysninger da våres ansatte normalt sett ikke er på jobb.

Vi satt opp de fleste tidene ledig fra kl.08.00 eller kl.13.00 som passer best for våres del, men du kan også bestille utenom disse tidene. Vår arbeidstid begynner fra kl.08.00 til kl.21.00 Se mer informasjon om flyttepriser.

PS! Vi opplyser om at alle tider og datoer er estimater og at det kan skje forandringer underveis med forbehold om at enkelte kunder forandrer datoer, tider, avbestillinger og lignende. Er du usikker så ta kontakt med oss på e-post eller fylle ut skjemaet for å sende en bestilling eller en forespørsel. Kalenderen er kontinuerlig oppdatert!

Adresseendring på 1-2-3

Den ENESTE gratis adresseendring online

Kostnadsfri, sikker og enkel måte å skifte adresse. Bli med i vår online tjeneste adresseendring i dag, «si det en gang» til alle selskap og bedrifter du trenger å varsle! Folkeregisteret er ikke de eneste som trenger deres nye adresser når du / dere skal flytte eller endre adresse. Kun adresseendring til bare folkeregisteret er ikke nok for å informere at post kommer fra til riktig adresse. Statlige etater som NAV, Lånekassen, Skatteetaten, militæret og banker blir varslet og ingen andre blir varslet. Alle dine personlige kontakter, abonnementer, kundeforhold og medlemskap har også et behov for å motta din flyttemelding med den nye adressen din / deres.

Sammenlign bedrifter

Oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med alle steg av flyttereisen. 

SendAnbud.no er en anbud og sammenligningstjeneste. Vi setter deg i kontakt med lisensierte eiendomsmeglere, takstmenn, landmålere og lagringsbedrifter, (minilager) for å spare deg for tid, penger og stress under flyttingen. Vi har jobbet hardt for å bygge et sterkt nettverk av pålitelige fagfolk for å hjelpe folk med å flytte hjemmefra skadefritt. Sammenlign nå!

Fraktbørsen Norge

Fraktbørs er en online plattform for flyttebyråer, transportfirmaer, logistikkleverandører, speditører, transportselskaper og for de som skal flytte langt.

Det tillater flyttebyråer å søke i en database med tilgjengelig gods som må leveres og annonsere deres tilgjengelige kjøretøykapasitet. Det er et vanlig dilemma for transportbransjen som har oppdrag å gjøre for eksempel fra Trondheim til Oslo eller rundt omkring i Norge og Europa.

Ofte må de kjøre tomme igjen fordi de ikke har noen annet gods på tilbaketuren. Det må være frustrerende fordi de kan tjene penger mens de kjører tilbake. En løsning er imidlertid tilgjengelig for bedrifter, slik at de kan annonsere returer og ledig kapasitet på hver reise. Vår online database og vårt interaktive kart viser alle ledige biler med kapasitet som er tilgjengelige, slik at bedriftene og de som har et transportbehov kan velge et mer passende alternativ.

FLYTTEPORTALEN SOM HJELPER DEG