Flytteportalen som hjelper deg!

Vi gir deg innsikt og verktøy til din flytteprosess gratis

Ditt flytteoppdrag

Skal du forandre flyttedato eller tidspunkt? Sjekk selv med vår digitale kalender på hvilke dager og tider som er ledige.


Hva koster det å flytte?

Vår nasjonale hjemmeside Flyttebyråpris.no har en priskalkulator og volumkalkulator som viser størrelse på flyttebil og lager du trenger.

FLYTTEAPPEN

Flytteappen som kan brukes av alle som skal flytte og med ulike flyttebyråer som driver med lokalflytting i Norge. Du betaler kun for den tiden som brukes! 

Adresseendring

I forbindelse med flytting er du pliktig innen 8 dager til å opplyse om din nye adresse. Gi beskjed til skole, barnehage, telefonselskap, aviser, venner og familie enkelt med få klikk.

Sammenlign bedrifter

Spar tid & penger med opp til 50% ved å sammenligne eiendomsmeglere, takstmann, landmålere og minilager over hele Norge.

UBERFLYTT

Skal du flytte langt? Fra Bergen til Oslo eller fra Trondheim til Oslo eller bor du på en plass hvor det ikke finnes et flyttebyrå i ditt nærområde?

Våre nettsteder er skreddersydd for alt innen flytting

Sjekk selv om vi har ledig kapasitet!

Kalender
Kalender

Med vår digitale kalender kan du selv finne ut om vi har ledig kapasitet eller er opptatt. Det anbefales å bruke en datamaskin istedenfor en mobiltelefon. På søndager og helligdager vil det ikke være noen opplysninger da våres ansatte normalt sett ikke er på jobb.

Vi satt opp de fleste tidene ledig fra kl.08.00 eller kl.13.00 som passer best for våres del, men du kan også bestille utenom disse tidene. Vår arbeidstid begynner fra kl.08.00 til kl.21.00 Se mer informasjon om våre flyttepriser.

PS! Vi opplyser om at alle tider og datoer er estimater og at det kan skje forandringer underveis med forbehold om at enkelte kunder forandrer datoer, tider, avbestillinger og lignende. Er du usikker så ta kontakt med oss på e-post eller fylle ut skjemaet for å sende en bestilling eller en forespørsel. Kalenderen er kontinuerlig oppdatert!

Adresseendring på 1-2-3

Den ENESTE gratis adresseendring online

Kostnadsfri, sikker og enkel måte å skifte adresse. Bli med i vår online tjeneste adresseendring i dag, «si det en gang» til alle selskap og bedrifter du trenger å varsle! Folkeregisteret er ikke de eneste som trenger deres nye adresser når du / dere skal flytte eller endre adresse. Kun adresseendring til bare folkeregisteret er ikke nok for å informere at post kommer fra til riktig adresse. Statlige etater som NAV, Lånekassen, Skatteetaten, militæret og banker blir varslet og ingen andre blir varslet. Alle dine personlige kontakter, abonnementer, kundeforhold og medlemskap har også et behov for å motta din flyttemelding med den nye adressen din / deres.

Sammenlign bedrifter

Oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med alle steg av flyttereisen. 

SendAnbud.no er en anbud og sammenligningstjeneste. Vi setter deg i kontakt med lisensierte eiendomsmeglere, takstmenn, landmålere og lagringsbedrifter, (minilager) for å spare deg for tid, penger og stress under flyttingen. Vi har jobbet hardt for å bygge et sterkt nettverk av pålitelige fagfolk for å hjelpe folk med å flytte hjemmefra skadefritt. Last ned appen

Flyttebyrå pris

Priskalkulator, volumklakulator, størrelse flyttebil og lager.

Å kjenne til de estimerte flyttekostnadene gjør planlegging & budsjettering av flytting mye enklere fra starten av. Flyttekalkulatorene er laget for å hjelpe deg med å finne ut hvor mye flyttingen din kan koste.

Du får oppgitt et gratis estimat for lokal og langdistanseflytting. Tillegg for pakking, montering er ikke iberegnet i prisestimatene, men du får garantert en viss ide om hva det koster å flytte.

Skal du flytte langt?

Flytting i Norge med UBERFLYTT

La oss flytte på en bedre måte! Publiser din forespørsel og motta ulike flyttetilbud på kryss og tvers i hele Norge. Er du heldig kan du få med flyttelasset ditt på en flyttebil som kjører forbi eller kan ta en svipptur innom ditt område. UBERFLYTT er representert over 150 forskjellige byer og steder i Norge og har over 80 000 visninger på google hver måned. Ulike flyttebyråer benytter seg av bedriftsappen.

Flyttekontrakt

Hvordan bestille og inngå en flyttekontrakt?

De fleste bestiller gjennom vår e-post eller fyller ut et detaljert skjema hvor du kan krysse av for "forespørsel" eller "bestilling". Vil du allikevel inngå en kontrakt som for eksempel hvis du skal flytte langt eller en stor bedrift med mange ansatte så anbefaler vi at flyttekontrakten benyttes. Flyttekontrakten er en digital pdf og kan fylles ut direkte på skjermen!

  • Fyll først ut dine detaljer med kontaktinformasjon, adresser og opplysninger om boligen. 
  • Send så kontrakten til oss signert slik at du bekrefter avtalen med avtalt timepris, fastpris og betalingsmåte.
  • På flyttedagen etter endt arbeid vil vår teamleader / sjåfør føre opp sluttbeløpet, hvor mange timer, navn på ansatte.
  • Sist og til slutt vil vår sjåfør signere sammen med deg, (må være signaturberettiget hvis det er bedrift), som bekrefter at oppdraget er utført.

FLYTTEPORTALEN SOM HJELPER DEG!