FLYTTEBYRÅ PRIS

Alle våre priser er inkludert moms, bompenger og dieselutgifter!

1 flyttebil og 2 mann per time

Den mest populære tjenesten

1400 NOK

1 flyttebil og 3 mann per time

Egner seg for litt større boliger eller massse trapper

1950 NOK

2 flyttebiler og 4 mann per time

Flytting av store eneboliger eller bedriftsflytting

2800 NOK

Luksusflytting per time / designer

Minstetid er 10 timer

1000 NOK

Sjekk selv om vi har ledig kapasitet

Flyttebyrå priser - Med vår digitale kalender kan du selv finne ut om vi har ledig kapasitet på flytteportalen vår. Med vår flytteportal kan du få hjelp til adresseendring, priskalkulator, fraktbørs for de som skal flytte langt i Norge eller til utlandet, sammenligne eiendomsmeglere, takstmann, pluss mye mer spennende! 

For store flytteoppdrag som kontorflytting eller lange turer.

 • Stor lastebil (50 kbm / 18 pallers) med 2 mann 2000,- inkl. Mva per time
 • Stor lastebil (50 kbm / 18 pallers) med 3 mann 2700,- inkl. Mva per time.
 • Stor lastebil (50 kbm / 18 pallers) med 4 mann 3900,- inkl. Mva per time.

Vår minstetid er 3 timer

Prisene bestemmes i henhold til den faktiske arbeidstiden. Hvis flytteoppdraget tar mer eller mindre tid enn anslått, vil prisen bli justert tilsvarende. På søndager tar vi 50% ekstra tillegg og på alle hverdager etter 16.00 Innen Oslo og Viken tar vi betaling for kjøretid fra vår arbeidsplass som er på Økern / Ulvensplitten i Oslo. Vi bruker minimumsavgifter på våres tjenester.

 • Utenfor Oslo og østlandsområdet gies det faste priser, vennligst ta kontakt.

 • Handyman 700,- inkl. Mva per time (med verktøy)

 • Minstepris er 4200,- inkl. Mva for flytting av pianoer innad i Oslo, (3 timer)

 • Safe, kopimaskin, ovner, tunge tinger, o.l. ta kontakt. (Egne faste priser)

Timepriser og estimerte priser

Når du skal flytte, er det naturlig å være opptatt av pris og hva som vil gi deg mest for pengene. Hos oss tilbyr vi både timepriser og fastpriser, avhengig av hva som passer best for deg og ditt flyttebehov.

Timepriser er en fleksibel løsning som gjør at du kun betaler for den tiden det tar å flytte ditt flyttegods. Dette passer godt for mindre flytteoppdrag eller hvis du ønsker å ha mer kontroll over kostnadene. Våre erfarne flytteeksperter vil sørge for at flytteprosessen går så smidig som mulig, og vi tar alltid godt vare på ditt flyttegods under hele prosessen.

Fastpriser gir deg en forutsigbarhet og trygghet når det gjelder kostnadene for ditt flytteoppdrag. Dette passer godt for større flytteoppdrag eller hvis du ønsker en fast pris uavhengig av tidsbruken. Vi tilbyr faste priser for nasjonale og internasjonale flytteoppdrag, og prisene er ofte basert på flyttegodsets størrelse i antall kubikkmeter.

For å gi deg en så nøyaktig pris som mulig, er det viktig at du oppgir en så detaljert beskrivelse av ditt flyttelass som mulig. Fortell oss hvor du flytter fra og til, når du ønsker å flytte, og hvor mye du ønsker å flytte. Vi tilbyr også befaringer der vi kan vurdere og gi deg et prisoverslag på forhånd. Vi er her for å gi deg den beste flytteopplevelsen, uansett hva slags flyttebehov du måtte ha!

Timeprisene i Oslo og Akershus varierer fra 1200,- til 1500,- inkl. Mva kroner pr. time for 2 mann med flyttebil. Får man pristilbud under dette bør man undersøke bedriften nøye så man slipper å være en del av svart arbeid og prisdumping.

Eksempler på fastpriser på ferdig pakkete flyttinger lokalt i Oslo og Viken med grei adkomst og gjennomsnitlig møblert, ikke høyere enn 2 etasje ved opplasting og levering:

 • Hybel / studentbolig 4200,- inkl. Mva
 • 1 roms (ca.35 m2) 5.250,- inkl. Mva
 • 2 roms (ca.50 m2) 7.125,- inkl. Mva
 • 3 roms (ca.75 m2)  9.000,- inkl. Mva
 • 4 roms (ca.100 m2) 11.875,- inkl. Mva
 • Enebolig (Fra 100 m2 og oppover) 12.000 kroner pluss

Timepris eller fastpris?

Flyttegutta ønsker å tilby deg en smidig og effektiv flytteopplevelse, enten du skal flytte lokalt eller over lange avstander. Vi tilbyr ulike priser og tjenester avhengig av flytteoppdragets størrelse og destinasjon.

For lokalflytting tar vi betalt på timebasis, slik at du kun betaler for den tiden det tar å flytte ditt flyttegods. Dette gir deg som kunde en fleksibilitet til å velge akkurat de tjenestene du ønsker, og tilpasse kostnadene etter eget behov. Våre erfarne flytteeksperter vil sørge for at flytteprosessen går så smidig som mulig, og vi tar alltid godt vare på ditt flyttegods under hele prosessen.

For langdistanseflyttinger utenfor Oslo og Akershus tilbyr vi faste priser basert på størrelsen på ditt flyttegods i antall kubikkmeter. Dette gir deg som kunde en forutsigbarhet og trygghet når det gjelder kostnadene. Vi har lang erfaring med langdistanseflyttinger, og våre dyktige flytteeksperter vil sørge for at alt går knirkefritt og trygt til din destinasjon.

Vi tilbyr befaringer der vi kan vurdere og gi deg et prisoverslag på forhånd. Hvis du er usikker på hva du trenger, kan du gjerne sende oss bilder på e-post eller ringe oss på telefon 22717711 for å få råd og veiledning. Vi er her for å gjøre flytteprosessen så enkel og smidig som mulig for deg.

Overtidsbetaling ved flyttearbeid

Overtid

Vi følger arbeidsmiljøloven og betaling etter en arbeidsdag, (7,5 timer blir fakturert med 50% overtid hvis ikke noe annet er avtalt. Dette gjelder også på kveldstid, lørdag fra ettermiddagstid og hele søndager.

Ellers blir alle andre røde dager også belastet med 50% ekstra i prisen.

FLYTTEBYRÅ PRIS

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)