FLYTTEBYRÅ LILLESTRØM

Konkurransedyktige priser for private og bedrifter i Lillestrøm

  • Vi har flyttet alt og alle siden 2004
  • Flyttegutta AS har over 18 års flytte erfaring

Flyttegutta AS - Flyttebyrå Lillestrøm

Flyttebyrå Lillestrøm. Vi kan være en god investering i tid og krefter for de som skal flytte. Når du tar i bruk Flyttegutta AS sine tjenester vil du også innse at å flytte i Lillestrøm både kan være rask og problemfritt. Man ønsker ikke å overlate sine eiendeler til hvem som helst, og vi i Flyttegutta vet dette og tar våre kunders behov på alvor. Vi har flyttet alt og alle siden 2004 Flytting - dyrt, men lett!

Flyttegutta utøver god flytteservice! 

Vi flytter alt! Vi er en av få flyttebyråer i Lillestrøm som er spesialister på tunge løft og kan spar deg for tid og penger.

Vi setter stor fokus på kundeservice, riktige ansatte og arbeidsutstyr. I tillegg til våre hovedtjenester kan vi tilby tilleggstjenester som flyttevask og avfallshåndtering.

Vi tilbyr ulike tjenester for privatpersoner og bedrifter

Alltid inkludert i våre flyttetjenester

Flyttegutta sin måte å utføre flyttejobber på fra dag én ved å introdusere en garantert alt-inkludert pris. Tjenester vi alltid inkluderer uten ekstra kostnad som ingen andre:

  • Pakking og beskyttelse av møbler
  • Nedpakking av enkeltgjenstander
  • Beskyttelse av dører, karmer og vegger
  • Alle timepriser inkludert diesel og bomavgifter
  • Merkelapper ved bestilling

Sjekk ledig kapasitet

Sjekk selv om vi har ledig kapasitet

Med vår digitale kalender kan du selv finne ut om vi har ledig kapasitet på flytteportalen vår. Med vår flytteportal kan du få hjelp til adresseendring, flyttemelding, priskalkulator, fraktbørs for de som skal flytte langt i Norge eller til utlandet, sammenligne eiendomsmeglere, takstmann, minilager pluss mye mer spennende! 

10 gode grunner til å velge Flyttegutta

1. Billige priser

Som et bransjeledende flyttebyrå gir vi deg én garantert pris uten skjulte gebyrer, basert på hva du skal flytte og avstanden du reiser. Vi opprettholder en tilbudsnøyaktighet på over 99 % fra estimat til endelig kostnad.

2. Dedikert flyttemannskap

Våre treningsprogrammer sikrer at våre Oslo-flyttere kjenner inn og ut av flytting. Vi gir våre flyttemenn verktøyene de trenger for å være de beste mannskapene i bransjen, inkludert toppfasiliteter, praktisk tjenester på stedet og daglige frokostmåltider.

3. Flyttebransjens beste teknologi

Flytting på nett
Flytting på nett

Flyttegutta er det første flyttefirmaet som bruker førsteklasses teknologi for å levere kvalitetsservice til enhver flytter i Oslo og omegn. Med Flytteappen kan du holde deg tilkoblet gjennom hele flyttingen, lage en bildebeholdning av gjenstandene dine, finne lastebilen din og vurdere flytteoppdraget ditt. Kunder kan også bruke appen til å se varer i lagring og be om levering.

4. Henting og levering og avlevering til riktig tid

Vi har en grundig planleggingsprosess og en uovertruffen forpliktelse til rett leveringtid. Med langdistanseflyttinger tilbyr vi garanterte leveringsdatoer for å sikre at flyttingen din gjennomføres trygt og effektivt.

5. Lokal kunnskap

Flytte innbo
Flytte innbo

Våre 18 års flytte erfaring i flyttebransjen betyr at vi kjenner alle lokale parkeringsregler, trafikkmønstre og byggeforskrifter i byen, noe som gjør at vi kan levere overlegen flytteservice hver gang.

6. Profesjonell pakking

Vår ekspertise og spesialiserte tilnærming til pakking sikrer trygg transport av eiendelene dine under hele flyttingen. Vi anser hver ting for å være unik, så vi har en spesiell prosedyre for pakking og pakker hver ting slik at alle eiendelene dine blir håndtert med forsiktighet.

7. Sporing av ditt flyttegods

For å sikre at varene dine forblir i samme stand under hele flyttingen, bruker vi den beste digitale strekkodeteknologien for å ta bildebeholdningssporing av eiendelene dine. Du kan også bruke Flytteappen til å lage din egen bildebeholdning av tingene dine.

Flytting Lillestrøm
Flytting Lillestrøm

8. Emballasje av høy kvalitet

Som et flyttebyrå av høy kvalitet bruker vi kun tepper og materialer i toppklassen for å beskytte møblene dine, samt doble flytteesker for å gi ekstra beskyttelse og forhindre mulig skade på gjenstandene dine.

9. Snekkerarbeid

Vi bygger tilpassede trekasser for å beskytte og transportere dine skjøre og verdifulle gjenstander, inkludert kunst, antikviteter og lysekroner.

10. 24/7 kundeservice

Som et støttende flyttefirma holder kundeserviceteamet vårt kontakt gjennom hele flytteprosessen for å gi deg oppdateringer om timing og hjelpe deg med å svare på spørsmål i siste liten.

Flyttegutta-appen

Administrer din flytting med Flytteappen

Med Flyttegutta-appen er det eneste du trenger å bevege på tommelen. Appen vår lar deg redigere og bekrefte flyttedetaljene dine online. Du kan lage din eget bildebeholdning og finne flyttebilen på flyttedagen. Etter flyttingen kan du be om varer fra lageret, legge igjen anmeldelser og sende en melding til logistikkteamet vårt og gi tips til flyttekonsulentene dine.

Anmeldelser fra fornøyde kunder

Gi oss din vurdering etter endt flytteoppdrag som kunde hos Flyttegutta AS

Jernbaneverkets Personalforsikring

"I den forbindelse med flytting av vårt fjernarkiv engasjerte vi Flyttegutta. Oppdraget bestod i å flytte store mengder arkivmapper samt noen skap og en kopimaskin. Oppdraget ble utført til vår fylle tilfredsshet, og vi har således ingen problemer med å gi dem våre anbefalinger.."

Simon Flem Devold

"Hei Frank. Jeg vil bare takke for kjempeflott innsats i går. Dere imponerte meg. Det er ikke mange slike i flyttebransjen - jeg har hatt kontakt med flere. Jeg tar vare på telefonnummer og mailadresse, og kommer til å anbefale Flyttegutta til alle som står på flyttefot."

Flyttebil Lillestrøm

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert. Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Anbefales til flytting i Lillestrøm

1 roms (20-40 kvm) flyttebil og 2 mann

2 roms (40-70 kvm) flyttebil og 2 mann

3 roms (70-90 kvm) flyttebil og 2 mann (3 mann ved mange etasjer / trapper)

4 roms (90-110 kvm) flyttebil og 3 mann

5 roms (110-130 kvm) flyttebil og 3 mann

Enebolig / rekkehus flyttebil med 3 eller 4 mann

Pris flytting Lillestrøm

Med oss ​​finner du estimert flyttepris på forhånd!

Mange flyttebyrå i Lillestrøm vil se møblene for å gi en timepris. Det krever et møte som tar tiden din unødvendig. Vi har priskalkulatorer hvor du kan få en estimert flyttepris for ditt flytteoppdrag eller din pianoflytting. På denne måten kan du på forhånd vite hvilken estimert flyttepris du kan få. Det tror vi er fornuftig. Ta kontakt med oss så lager vi en flytteavtale.

Betaling for flytteoppdrag

Vi tar betaling etter endt arbeid til private med vipps. Fakturaer sendes kun til kredittverdige bedrifter.  

Pianoflytting Lillestrøm

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler og tinger som ovner, brannskap, safe og aggregater.

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. 

Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke Flyttegutta Flyttebyrå Lillestrøm som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler. Pianoflytting kan fort koste noen tusenlapper, men det er vel verdt det.

FLYTTEGUTTA  AS

FLYTTEBYRÅ LILLESTRØM

Telefon +47 47732031

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

Kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)