Flyttebyrå Grünerløkka
Det beste og billigste flyttebyrå

                              flyttegutta.no

Flytting på Grünerløkka kan være en tung og tidkrevende jobb. Når du tar i bruk våre flyttebyrå Grünerløkka tjenester vil du også innse at å flytte både kan være kjapt og problemfritt. Man ønsker ikke å overlate sine eiendeler til hvem som helst, og vi i Flyttebyrået Flyttegutta vet dette og tar våre kunders behov på alvor.

FLYTTEPRIS KALKULATOR


km
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, alt fra 2 til 4 timer. Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Flyttegutta utøver god service og forståelse ved flytting. Vi er et seriøst flyttebyrå Grünerløkka med medarbeidere som er erfarne, skånsomme, effektive og profesjonelle. Vi anbefaler bruk av flyttelift for de som bor høyere opp enn 3 etasjer i Grünerløkka bydel . Dette sparer både møbel og flyttefolk for mange og lange trapper. Flyttingen går raskere og du sparer penger! I Grünerløkka er vi en av de flyttebyrå med høyest frekvens på byflytting. Flyttetjeneste med "full flyttepakke!" Altså, pakking, flytting, lagring og til slutt en fullstending flyttevask med garanti. Bare overgi nøkkelen til oss så ordner vi resten! Vi flytter alt!

OM OSS - Flyttegutta AS holder til i Oslo og utfører alle typer flyttetjenester og har eget minilager med flyttebutikk på Carl Berner i Oslo. Spesialister på tunge løft.

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert. Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.


Anbefales ved flytting Grünerløkka

1 rom (20-40 kvm) 1 flyttebil og 2 mann

2 rom (40-70 kvm) 1 flyttebil og 2 mann

3 rom (70-90 kvm) 1 flyttebil og 2 mann

4 rom (90-110 kvm) 1 flyttebil og 3 mann

5 rom (110-130 kvm) 1 flyttebil og 3 mann

Med oss ​​finner du estimert flyttepris på forhånd!

Mange flyttebyrå Grünerløkka vil se møblene for å gi en timepris. Det krever et møte som tar tiden din unødvendig. Vi har priskalkulatorer hvor du kan få en estimert flyttepris for ditt flytteoppdrag eller din pianoflytting. På denne måten kan du på forhånd vite hvilken estimert flyttepris du kan få. Det tror vi er fornuftig. Ta kontakt med oss så lager vi en flytteavtale.


Flyttebyrå Grünerløkka - Vi tilbyr rimelig flyttehjelp i og rundt Oslo. Våres priser er ikke av de mest kostbare. Vi kan det å flytte med riktige priser!

Minilager Grünerløkka - Vi leier ut minilager / lagerboder, temperert og alamert med bemanning. Ingen kredittsjekk ved forskuddsbetaling.

Pianoflytting Grünerløkka - Med tunge løft er vi de mest anerkjente blant flyttebyråer i Oslo. Pianoflytting, ovner, kopimaskiner, oljetanker. Vi flytter alt!

FLYTTEVASK - En fullstendig flyttevask av boligen med garanti anbefales etter utflytting. Vi kommer med eget utstyr og har god erfaring med flyttevask. Flyttevask utføres kun i Oslo og Akershus. Priser fra kr.3000,- inkl. Mva Det anbefales at flyttevask utføres en dag eller to før overtagelsen.

AVFALL - I forbindelse med et flytteoppdrag dukker det opp tinger som du ikke lengre har bruk for, blitt for gammelt, har ikke plass... Flyttegutta leverer avfall til godkjente avfallsstasjoner. Som privatperson kan du kaste gratis under 2 kbm hos kommunen i Oslo. (2 kbm = tilsvarer en 2-seters sofa). Vi som bedrift må betale et avfallsgebyr per kilo som kunden blir belastet. Vekten veies ved inn og utkjøring hos de forskjellige avfallsstasjonene. Maling, batterier, bildekk, (spesialavfall) o.l. må leveres hos miljøstasjoner som finnes i hver bydel i Oslo. Se oversikten her...


Slik flytter du riktig og sparer penger!

Vi har nå flyttet forskjellige folk og bedrifter siden 2004 og kjenner til enhver trapp i alle bygninger og bygårder i Oslo spesielt! Med det har vi opparbeidet oss en solid erfaring og bakgrunn til forskjellige livssituasjoner og mennesker, historier om boligsalg og grunnlag for flytting. 

Enkelte har pakket og gjort klart flyttelasset for flytting til selve flyttedagen når vi kommer. Noen har pakket ned over flere dager og noen på få dager for de flytter. Slike ting legger vi merke til som; slitsomhet, stress, ikke forsvarlig pakket, osv. Godt råd fra oss er selvsagt å pakke ned litt hver dag over tid. Det er alltid hyggelig å flytte nystiftede familier, kjaerestepar og familier som har et nytt familiemedlem i vente. Vi kan alltid legge merke til iveren og de store forventningene i deres blikk, det å flytte til en ny plass er som å starte et nytt liv. 

  1. Dette er noe vi legger merke til, vi vil gjerne hjelpe til med å flytte på en hyggelig og effektiv måte. Derfor planlegg i god tid, ta nedpakkingen over flere dager. Etter nedpakkingen gjør klar tinger og møbler i en slik rekkefølge; at våres flyttegutter 1. begynner med litt store tinger som skap, seksjoner og bord, deretter noen esker og poser på toppen inn i flyttebilen.  2. Bilen blir halvfull, så begynner vi å fylle flyttebilen på nytt igjenn med store tinger, (tunge tinger som hvitevarer, piano, o.l.) deretter esker og poser opp til takhøyden i flyttebilen. Ofte blir det 3 slike runder før flyttebilen er fylt opp, (flytting innad i Oslo og Akershus). Vi har flyttetepper i flyttebilen som dekker over alle møbler, men det forventes at flyttegodset skal vaere innpakket på en forsvarlig måte før vi kommer. Gi beskjed hvis dere trenger pakking. Merk alle esker med "forsiktig", "glass", osv. Ikke bruk små lapper eller billige flytteesker! (Merk med en tykk fargetusj).
  2. Parkering for adkomst og levering kan redusere tid og utgifter. Bor du i sentrum eller hvor det er mye trafikk eller mange parkerte biler, prøv å sperre av p-plass dagen før hvis mulig. Vi trenger 3 parkeringsplasser, sett ut et par paller med en lappe (A4-ark) hvor det står; flyttebil kommer! Heng opp et notat i nabolaget om at du skal flytte.
  3. Ved innflyttingen kan det leveres pa 2 måter. Alt settes samlet i 1. etasje (stuen) eller alt blir fordelt til hvert enkelt rom i boligen. Merk alle esker til hvilket rom de skal til. Er det 3 flyttegutter som kommer, går det fortere inn og ut av dørene og det kan bli litt hektisk. Ha gjerne en person som tar i mot og instruerer hvor tingene skal. Som f. eks , hvitevarer, bord og senger.
  4. I Oslo sentrum anbefales det at en fra dere som kunde står ved flyttebilen, hvis ikke må en av flytteguttene bruke mer tid til å følge med flyttebilen da vi er ansvarlig for flyttelasset.
  5. Dette er en god oppskrift på flytting som forenkler og er tidsbesparende.


Flyttegutta AS holder til i Grünerløkka bydel. Et av de hippeste områdene i Oslo. Det er kjent for sin gatekunst, stilige barer, trendy danseklubber og avslappede kafeer. Uavhengige butikker selger designvarer og vintagemote, og i helgene holdes det markeder på offentlige plasser som trekker til seg folk på jakt etter hjemmelaget mat, kjøkkenutstyr, smykker og nips. Det går turstier langs Akerselva, og underveis kommer man over små, særpregede parker og stilige industrielle konsertlokaler.

Flyttegutta AS

Sinsenveien 11 0572 Oslo

(+47) 22 71 77 11

post@flyttegutta.no