FLYTTEBYRÅ GJERDRUM

Riktig planlegging med Flyttegutta - Flyttebyrå Gjerdrum kan spare deg for store utgifter. Se priseksempler på flytting for å få en viss ide.

Flyttegutta AS har eksistert siden 2004 og har ulike flyttebyrå-avdelinger i og rundt Gjerdrum. Vi flytter alt!

Som et Flyttebyrå i Viken tilbyr vi de beste tilbud og tjenester med spesialutstyr for tunge løft til pianoflytting, safe, arkivskap, o.l.

Flyttebyrå Gjerdrum i Viken

Vi kan være en god investering i tid og krefter for de som skal flytte. Når du tar i bruk Flyttegutta som Flyttebyrå Gjerdrum sine tjenester vil du også innse at å flytte i Gjerdrum både kan være rask og problemfritt. Man ønsker ikke å overlate sine eiendeler til hvem som helst, og vi i Flyttegutta vet dette og tar våre kunders behov på alvor. Vi har flyttet alt og alle siden 2004

Hvorfor bestille Flyttegutta - Flyttebyrå Gjerdrum ?

Flyttegutta utøver god service og forståelse ved flytting. Vi er et seriøst flyttebyrå Gjerdrum med medarbeidere som er erfarne, skånsomme, effektive og profesjonelle. Vi anbefaler bruk av flyttelift for de som bor høyere opp enn 3 etasjer i Gjerdrum. Dette sparer både møbel og flyttefolk for mange og lange trapper. Flyttingen går raskere og du sparer penger! I Viken fylke er vi en av få flyttebyråer med høy frekvens på flytting. Flyttetjeneste med "full flyttepakke!" Altså, pakking, flytting, lagring og til slutt en fullstending flyttevask med garanti. Bare overgi nøkkelen til oss så ordner vi resten! Vi flytter alt! post@flyttegutta.no


Flyttebil Gjerdrum

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert. Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.


Anbefaling ved flytting i Gjerdrum

1 rom (20-40 kvm) 1 flyttebil og 2 mann

2 rom (40-70 kvm) 1 flyttebil og 2 mann

3 rom (70-90 kvm) 1 flyttebil og 2 mann (3 mann ved mange etasjer / trapper)

4 rom (90-110 kvm) 1 flyttebil og 3 mann

5 rom (110-130 kvm) 1 flyttebil og 3 mann

Pris flytting Gjerdrum

Med oss ​​finner du estimert flyttepris på forhånd!

Mange flyttebyrå i Lillestrøm vil se møblene for å gi en timepris. Det krever et møte som tar tiden din unødvendig. Vi har priskalkulatorer hvor du kan få en estimert flyttepris på din pianoflytting. På denne måten kan du på forhånd vite hvilken estimert flyttepris du kan få. Det tror vi er fornuftig. Ta kontakt med oss så lager vi en flytteavtale.

Betaling for flytteoppdrag

Vi tar betaling etter endt arbeid til private med vipps. Fakturaer sendes kun til kredittverdige bedrifter. Søk etter vår bedriftsprofil "Flyttegutta AS".

Ring i dag for bestilling 22 71 77 11

Flyttetips, slik sparer du penger!

Vi har nå flyttet forskjellige folk og bedrifter siden 2004 Med det har vi opparbeidet oss en solid erfaring og bakgrunn til forskjellige livssituasjoner og mennesker, historier om boligsalg og grunnlag for flytting. 

Enkelte har pakket og gjort klart flyttelasset for flytting til selve flyttedagen når vi kommer. Noen har pakket ned over flere dager og noen på få dager for de flytter. Slike ting legger vi merke til som; slitsomhet, stress, ikke forsvarlig pakket, osv. Godt råd fra oss er selvsagt å pakke ned litt hver dag over tid. Det er alltid hyggelig å flytte nystiftede familier, kjærestepar og familier som har et nytt familiemedlem i vente. Vi kan alltid legge merke til iveren og de store forventningene i deres blikk, det å flytte til en ny plass er som å starte et nytt liv. 

  1. Dette er noe vi legger merke til, vi vil gjerne hjelpe til med å flytte på en hyggelig og effektiv måte. Derfor planlegg i god tid, ta nedpakkingen over flere dager. Etter nedpakkingen gjør klar tinger og møbler i en slik rekkefølge; at våres flyttegutter 1. begynner med litt store tinger som skap, seksjoner og bord, deretter noen esker og poser på toppen inn i flyttebilen.  2. Bilen blir halvfull, så begynner vi å fylle flyttebilen på nytt igjenn med store tinger, (tunge tinger som hvitevarer, piano, o.l.) deretter esker og poser opp til takhøyden i flyttebilen. Ofte blir det 3 slike runder før flyttebilen er fylt opp, (flytting innad i Lillestrøm). Vi har flyttetepper i flyttebilen som dekker over alle møbler, men det forventes at flyttegodset skal vaere innpakket på en forsvarlig måte før vi kommer. Gi beskjed hvis dere trenger pakking. Merk alle esker med "forsiktig", "glass", osv. Ikke bruk små lapper eller billige flytteesker! (Merk med en tykk fargetusj).
  2. Parkering for adkomst og levering kan redusere tid og utgifter. Bor du i sentrum eller hvor det er mye trafikk eller mange parkerte biler, prøv å sperre av p-plass dagen før hvis mulig. Vi trenger 3 parkeringsplasser, sett ut et par paller med en lappe (A4-ark) hvor det står; flyttebil kommer! Heng opp et notat i nabolaget om at du skal flytte.
  3. Ved innflyttingen kan det leveres pa 2 måter. Alt settes samlet i 1. etasje (stuen) eller alt blir fordelt til hvert enkelt rom i boligen. Merk alle esker til hvilket rom de skal til. Er det 3 flyttegutter som kommer, går det fortere inn og ut av dørene og det kan bli litt hektisk. Ha gjerne en person som tar i mot og instruerer hvor tingene skal. Som f. eks , hvitevarer, bord og senger.
  4. I Oslo sentrum anbefales det at en fra dere som kunde står ved flyttebilen, hvis ikke må en av flytteguttene bruke mer tid til å følge med flyttebilen da vi er ansvarlig for flyttelasset.
  5. Dette er en god oppskrift på flytting som forenkler og er tidsbesparende.


Pianoflytting Gjerdrum

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler og tinger som ovner, brannskap, safe og aggregater.

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke Flyttegutta Flyttebyrå Viken som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler. Pianoflytting kan fort koste noen tusenlapper, men det er vel verdt det.

Anmeldelser fra fornøyde kunder:

Jernbaneverkets Personalforsikring

"I den forbindelse med flytting av vårt fjernarkiv engasjerte vi Flyttegutta. Oppdraget bestod i å flytte store mengder arkivmapper samt noen skap og en kopimaskin. Oppdraget ble utført til vår fylle tilfredsshet, og vi har således ingen problemer med å gi dem våre anbefalinger.."

Simon Flem Devold

"Hei Frank. Jeg vil bare takke for kjempeflott innsats i går. Dere imponerte meg. Det er ikke mange slike i flyttebransjen - jeg har hatt kontakt med flere. Jeg tar vare på telefonnummer og mailadresse, og kommer til å anbefale Flyttegutta til alle som står på flyttefot."

Flyttegutta AS

FLYTTEBYRÅ GJERDRUM

Org. nr.: NO998188792MVA

(+47) 22 71 77 11