FLYTTEBYRÅ ASKER

Konkurransedyktige priser for private og bedrifter i Asker og omegn

Vi har flyttet alt og alle siden 2004

  • Flyttebransjens beste teknologi innen flytting
  • Flyttegutta AS har over 18 års flytte erfaring

Flyttegutta AS - Flyttebyrå Asker

Vi kan være en god investering i tid og krefter for de som skal flytte. Når du tar i bruk Flyttegutta Flyttebyrå Asker sine tjenester vil du også innse at å flytte i Bærum både kan være rask og problemfritt. Man ønsker ikke å overlate sine eiendeler til hvem som helst, og vi i Flyttegutta vet dette og tar våre kunders behov på alvor. Vi har flyttet alt og alle siden 2004 Flytting - dyrt, men lett!

Flyttegutta utøver god flytteservice! 

Vi flytter alt! Vi er en av få flyttebyråer i Asker som er spesialister på tunge løft og kan spar deg for tid og penger.

Vi setter stor fokus på kundeservice, riktige ansatte og arbeidsutstyr. I tillegg til våre hovedtjenester kan vi tilby tilleggstjenester som pakking, flyttevask og avfallshåndtering.

Vi tilbyr ulike tjenester for private og bedrifter

Sjekk ledig kapasitet

Sjekk selv om vi har ledig kapasitet

Med vår digitale kalender kan du selv finne ut om vi har ledig kapasitet på flytteportalen vår. Med vår flytteportal kan du få hjelp til adresseendring, priskalkulator, fraktbørs for de som skal flytte langt i Norge eller til utlandet, sammenligne eiendomsmeglere, takstmann, minilager pluss mye mer spennende! 

10 gode grunner til å benytte Flyttegutta

1. Billige priser

Som et bransjeledende flyttebyrå gir vi deg én garantert pris uten skjulte gebyrer, basert på hva du skal flytte og avstanden du reiser. Vi opprettholder en tilbudsnøyaktighet på over 99 % fra estimat til endelig kostnad.

2. Dedikert flyttemannskap

Våre treningsprogrammer sikrer at våre Oslo-flyttere kjenner inn og ut av flytting. Vi gir våre flyttemenn verktøyene de trenger for å være de beste mannskapene i bransjen, inkludert toppfasiliteter, praktisk tjenester på stedet og daglige frokostmåltider.

3. Flyttebransjens beste teknologi

Flyttegutta er det første flyttefirmaet som bruker førsteklasses teknologi for å levere kvalitetsservice til enhver flytter i Asker og omegn. Med Flytteappen kan du holde deg tilkoblet gjennom hele flyttingen, lage en bildebeholdning av gjenstandene dine, finne lastebilen din og vurdere flytteoppdraget ditt. Kunder kan også bruke appen til å se varer i lagring og be om levering.

Flytting Asker
Flytting Asker

4. Henting og levering og avlevering til riktig tid

Vi har en grundig planleggingsprosess og en uovertruffen forpliktelse til rett leveringtid. Med langdistanseflyttinger tilbyr vi garanterte leveringsdatoer for å sikre at flyttingen din gjennomføres trygt og effektivt.

5. Lokal kunnskap

Flytte billig
Flytte billig

Våre 18 års flytte erfaring i flyttebransjen betyr at vi kjenner alle lokale parkeringsregler, trafikkmønstre og byggeforskrifter i byen, noe som gjør at vi kan levere overlegen flytteservice hver gang.

6. Profesjonell pakking

Vår ekspertise og spesialiserte tilnærming til pakking sikrer trygg transport av eiendelene dine under hele flyttingen. Vi anser hver ting for å være unik, så vi har en spesiell prosedyre for pakking og pakker hver ting slik at alle eiendelene dine blir håndtert med forsiktighet.

7. Sporing av ditt flyttegods

Dine tinger
Dine tinger

For å sikre at varene dine forblir i samme stand under hele flyttingen, bruker vi den beste digitale strekkodeteknologien for å ta bildebeholdningssporing av eiendelene dine. Du kan også bruke Flytteappen til å lage din egen bildebeholdning av tingene dine.

8. Emballasje av høy kvalitet

Som et flyttebyrå av høy kvalitet bruker vi kun tepper og materialer i toppklassen for å beskytte møblene dine, samt doble flytteesker for å gi ekstra beskyttelse og forhindre mulig skade på gjenstandene dine.

9. Snekkerarbeid

Vi bygger tilpassede trekasser for å beskytte og transportere dine skjøre og verdifulle gjenstander, inkludert kunst, antikviteter og lysekroner.

10. 24/7 kundeservice

Som et støttende flyttefirma holder kundeserviceteamet vårt kontakt gjennom hele flytteprosessen for å gi deg oppdateringer om timing og hjelpe deg med å svare på spørsmål i siste liten.

Flytteapp

Administrer din flytting med Flytteappen

Med Flytteappen er det eneste du trenger å bevege på tommelen. Appen vår lar deg redigere og bekrefte flyttedetaljene dine online. Du kan lage din eget bildebeholdning og finne flyttebilen på flyttedagen. Etter flyttingen kan du be om varer fra lageret, legge igjen anmeldelser og sende en melding til logistikkteamet vårt og gi tips til flyttekonsulentene dine.

APPEN ER UNDER KONSTRUKSJON!

Flyttebil Asker

Hvor mange kubikkmeter eller hvor stor bil trenger du til deres flytteoppdrag?

I utgangspunktet så kan kvm deles på 3 så får en tilsvarende i kbm (Dvs. 60 kvm = 20 kbm) hvis en bolig er gjennomsnitlig møblert. Det finnes flere volumkalkulatorer på nettet, men kan være litt diffust av og til. Har dere mindre eller mer enn hva som er vanlig så gi beskjed om det.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med transportgodsløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Anbefaling til flytting Asker

1 rom (20-40 kvm) flyttebil og 2 mann

2 rom (40-70 kvm) flyttebil og 2 mann

3 rom (70-90 kvm) flyttebil og 2 mann (3 mann ved mange etasjer / trapper)

4 rom (90-110 kvm) flyttebil og 3 mann

5 rom (110-130 kvm) flyttebil og 3 mann

Enebolig / rekkehus flyttebil med 3 eller 4 mann

Pris flytting Asker

Med oss ​​finner du estimert flyttepris på forhånd!

Mange flyttebyrå i Asker vil se møblene for å gi en timepris. Det krever et møte som tar tiden din unødvendig. Vi har priskalkulatorer hvor du kan få en estimert flyttepris for ditt flytteoppdrag eller din pianoflytting. På denne måten kan du på forhånd vite hvilken estimert flyttepris du kan få. Det tror vi er fornuftig. Ta kontakt med oss så lager vi en flytteavtale.

Betaling for flytteoppdrag

Vi tar betaling etter endt arbeid til private med vipps. Fakturaer sendes kun til kredittverdige bedrifter. 

Pianoflytting Asker

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler og tinger som ovner, brannskap, safe og aggregater.

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke Flyttegutta - Flyttebyrå Asker som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler. Pianoflytting kan fort koste noen tusenlapper, men det er vel verdt det.

Anmeldelser fra fornøyde kunder

Jernbaneverkets Personalforsikring

"I den forbindelse med flytting av vårt fjernarkiv engasjerte vi Flyttegutta. Oppdraget bestod i å flytte store mengder arkivmapper samt noen skap og en kopimaskin. Oppdraget ble utført til vår fylle tilfredsshet, og vi har således ingen problemer med å gi dem våre anbefalinger.."

Simon Flem Devold

"Hei Frank. Jeg vil bare takke for kjempeflott innsats i går. Dere imponerte meg. Det er ikke mange slike i flyttebransjen - jeg har hatt kontakt med flere. Jeg tar vare på telefonnummer og mailadresse, og kommer til å anbefale Flyttegutta til alle som står på flyttefot."

Vi beskytter boligen ditt ved flytting

Vi dekker til alle overflater slik at det er ingen muligheter for riper og skader i forbindelse med ut og innflytting. Dette kan utføres dagen før eller på selve flyttedagen.

Ved kjøp, salg og overtagelse av boliger skal boligen inspiseres for skader eller mangler. Dette er også en av de største klager flyttebyråer får og hvor det kan oppstå tvister i ettertid. Det kan enkelt unngåes ved at vi eller du selv gjør forberedelser. (Ved bestilling oppgi at du trenger "boligbeskyttelse").

Befaring av flytteoppdrag

Ønsker du at flytteoppdraget ditt skal befares? Har du noe som er uvanlig eller spesielt? Som oftes gir vi deg et ikke bindende prisoverslag på telefon eller post ut fra den informasjonen du har gitt så lenge det ikke er noe spesielt. Skal du flytte langt i Norge eller til utlandet er det viktig med befaring slik at vi ikke kommer med for liten flyttebil.

Flytting innen 24 timer

Har du et flytteoppdrag som haster? Må du flytte på samme dag? Ikke noe stress, ta kontakt med oss. Vi har rutiner og alt klart for at du får flyttet på en riktig og rask måte.

FLYTTEGUTTA AS

FLYTTEBYRÅ ASKER

Telefon +47 22717711

ÅPNINGSTIDER

Kl.07.00 - 21.00 mandag - fredag

Kl.08.00 - 19.00 lørdager

Stengt på søndager