Flytteappen - Din Pålitelige Flytte- og Leveringspartner

Hvordan det fungerer

1. Registrer dine detaljer

Velg inn på appen hva slags type kjøretøy og antall arbeidere du har behov for fra der du befinner deg.Levering
Levering

2. Vi forbinder deg

Chat i appen og vet nøyaktig hvor din flyttebil er med sanntidssporing.

Vurdering
Vurdering

3. Gjennomgå og tips 

Si takk med et tips og legg igjen en anmeldelse når ditt flyttebyrå er ferdig.

Last Ned Flytteappen i Dag

Last ned Flytteappen fra Flyttegutta i dag og få tilgang til din pålitelige flytte- og leveringspartner på farten. Appen er enkel å bruke, og vil hjelpe deg med å gjøre flyttingen eller leveringen så enkel og problemfri som mulig. Uansett hva du trenger hjelp med, kan Flytteappen hjelpe deg med å få alt på plass og komme deg til ditt bestemmelsessted med letthet.

Med Flytteappen fra Flyttegutta kan du enkelt bestille en pålitelig og effektiv flytte- og leveringstjeneste når du trenger det mest. Last ned appen i dag og begynn å planlegge flyttingen eller leveringen din med tillit.

Flytteappens viktige funksjoner

Her er noen av flytteappens funksjoner:

 • Se flyttebiler nær deg på et interaktiv kart
 • Direkte bestilling med ulike valg av flyttebyråer
 • Chatte direkte med sjåføren om praktiske tinger som adkomst og parkering
 • Innebygd betalingsløsning etter endt flytteoppdrag
 • Gi ekstra tips til flyttekonsulentene etter endt arbeid
 • Vurder ditt flyttebyrå og gi anmeldelser på flyttebyrået
 • Anbefale venner og gi tips om appen på sosiale medier

Hva kan du bruke flytteappen til?

Du betaler for tiden du bruker. Spar tid og penger med appen!

Dagens flyttebyrå opererer med timepriser på vanlig lokal flytting som innad i byer og steder. Med flytteappen betaler du kun for per minutt.

På appen når du aktiverer et flyttebyrå nær deg så begynner tiden fra der de er. Ikke fra flyttebyråets kontor eller bilpark. Slik sparer du tid og penger!

Du eller flyttebyrået kan når som helst trykke på stoppknappen og oppdraget avsluttes der og da med betaling som du som bruker må godkjenne eller bekrefte.

Med direkte bestilling trenger du ikke å bruke tid på å ringe rundt, sende forespørsler eller vente på tilbakemeldinger om ledig kapasitet og pristilbud. Alle flyttebyråer i appen opererer med samme priser!

Ulike ekempler på flyttetjenester som er perfekt med å bruke flytteappen

FLYTTE HVITEVARER
FLYTTE SOFA
IKEA LEVERINGER
STUDENTFLYTTING

Ofte stilte spørsmål

1. Er det forskjellige flyttebyråer eller bare Flyttegutta på appen?

Nei, det er ikke bare Flyttegutta. Alle flyttebyråer er velkommen til å bli med. På en slik måte vil kvantiteten og variasjoner av flyttebiler være tilstrekkelig for enhvers kunde direkte behov.

2. Hvordan vet jeg om flyttebyrået jeg bestiller er flinke og forsiktig?

Alle flyttebyråer har synlige vurderinger og anmeldelser fra tidligere kunder som du kan se før du bestiller. Alle flyttebyråer må også først registrere seg med alle nødvendige dokumenter og Flyttegutta AS vil verifisere flytteselskapet før det kan bli godkjent. En flyttebedrift kan også ha flere flyttebiler i flere områder!

3. Når kan jeg bestille flytting?

Du kan bestille direkte og det er også mulig å forhåndsbestille god tid i forveien. Flytteappen har åpningstider fra kl.06.00 på morgenen til kl.24.00 Utenom disse tidene vil ikke appen´s funksjoner fungere, (Flyttegutta AS jobber hardt for at et 24 timers tilbud skal kunne fungere fremover).  

Hva koster et flyttebyrå i 2023 med appen?

Alle flyttebyråer på flytteappen har samme timepriser. Det er ulike priser om du bestiller en flyttebil med 2 mann eller en flyttebil med 3 mann. 

Priseksempler:

 • En flyttebil med 2 mann, kr. 25,- inkl. Mva per minutt. Startpris kr. 1500,- inkl. Mva
 • En flyttebil med 3 mann, kr. 33,33,- inkl. Mva per minutt. Startpris kr. 2000,- inkl. Mva
 • En flyttebil med 1 mann, kr. 13,33,- inkl. Mva per minutt. Startpris kr. 1000,- inkl. Mva
 • Tillegg for per kilometer kr. 10,-
 • Ekstragebyr hvis du flytter utenfor bygrensene.
 • Tiden beregnes fra der du bestiller ditt nærmeste flyttebyrå på appen til de er ferdige på leveringsadressen.

Resterende prisopplysninger for stor lastebil med 2 mann og varebil med 2 mann eller kun med sjåfør kan sees inne på appen! Last ned appen


Hvordan laster jeg ned appen som bruker eller et flyttebyrå?

Gå til flyttpåminutt.no Husk at det er en app for brukere som skal flytte, "FLYTTEAPPEN"  og det er en annen app for flyttebyråer, "FLYTTEBYRÅ OSLO".

For de som skal flytte: Etter å ha lastet ned appen må du som bruker oppgi din personlige informasjon med adresse.

For flyttebedrifter: Legg til din bedriftsinformasjon, ulike dokumenter som firmaattest, førerkort, vognkort, løyve på tunge lastebiler over 3,5 tonn på samtlige biler som skal brukes på appen.

Hvor kan du bruke appen?

Du kan bruke appen i 19 forskjellige byer og steder i Norge

Vi jobber hardt for at du kan bestille en lokal flytte og leveringshjelp fra hvor som helst ut i fra hvor hvert enkelte flyttebyrå / flyttebiler som befinner seg nær deg. 

Vårt datasystem, (API) viser alltid hvilken flyttebil som er nær deg så lenge du er pålogget appen på mobil eller datamaskin innen en radius på 10 kilometer.

Her kan du bruke appen:

Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, Bærum, Sandnes, Kristiansand, Tønsberg, Ski, Moss, Lillestrøm, Arendal, Sandefjord, Fredrikstad, Hamar, Lillehammer, Bodø og Tromsø.

Har du en flytteplan?

Administrer din flytteplan med Flytteappen 24 / 7

Bestill tilleggstjenester som:

 • Levering av pakkematerialer
 • Flyttevask til huset
 • Avfallshåndtering

TJENESTEN KOMMER SNART!

Flytteplan
Flytteplan

Teknologi i flyttebransjen

Noen bransjer har en tendens til å være litt mer sta enn andre, og flyttebransjen vil absolutt falle inn i den kategorien. 

Men det forståelige, i tusenvis av år har flytting ikke endret seg mye. I løpet av det siste tiåret har imidlertid flere og flere kunder etterspurt enklere, raskere og mer praktiske grep. Små, appbaserte startups begynner å snike seg inn i bransjen, og spørsmålet som må besvares er, hvor er flyttebransjen på vei?

Svaret er at forbrukerne driver markedet dit de vil ha det, noe som nesten alltid er i en mer praktisk retning. Og selv om det er vanskelig å bygge, og noen ganger å implementere, er teknologien utviklet for å gjøre sluttbrukerens liv enklere. 

Er du ikke så flink på internett med apper og slikt?

Send oss da istedenfor en e-post eller fylle inn vårt skjema om forespørsel på ditt flytteoppdrag i dag som privatperson eller bedrift og vi vil svare deg innen kort tid. Eller ring oss på telefon 22717711 hvis du har noen spørsmål før du vil bestille.

Flytteappen - Din Pålitelige Flytte- og Leveringspartner