Bedriftsflytting Oslo

Hva er bedriftsflytting ?

Det er en spesialisert tjeneste som tilbys bedrifter når de trenger å flytte kontorene sine til et nytt sted. Det er forskjellige fra flytting av boliger når det gjelder organisering, tid, budsjett, pakkemetoder og rekvisita. Hvis ting og møbler kan demonteres eller passe i flytteesker, er det ingen begrensninger for størrelsen eller type bedrifter Flyttegutta AS kan flytte. Bedriftsflytting Oslo er noe vi har god erfaring med!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

  • Vi kan enkelt flytte alt fra et enkeltkontor til et større kontor med over 500 personer hvor som helst i hele norge
  • Flyttegutta AS er et erfarent flyttebyrå i Oslo, Sandvika, Kolbotn og Skedsmo som tilbyr alle typer deponering og resirkuleringstjenester
  • Tilstrekkelig pakking og beskyttelse av alle IT - utstyr under hele bedriftsflyttingen
  • Flyttekoordinatorer er tildelt hver jobb for å overvåke prosedyrene og sikre at alt går jevnt og problemfritt

Hvordan gjøre det?

Kontakt oss og be om tilbud. 

1. Sammen med deg planlegger vi en undersøkelse på stedet.

2. For mindre bedrifter er det elektroniske alternativet like egnet. 

3. Vi vil beregne alt og gi deg et endelig gratis tilbud basert på dine krav og tilleggstjenester du måtte ønske. 
Deretter vil vi sette en flyttedato.

4. På den planlagte flyttedagen kommer flyttekonsulentene våre og vil jobbe tett med IT -spesialisten din for å sikre sikker pakking og transport av IT - varene dine. 

5. Vel fremme på det nye stedet skal mannskapene losse og pakke ut alt. 

6. Vi samler inn emballasjeavfallet og kasserer det etter alle forskrifter.

Hvorfor velge Flyttegutta AS til Bedriftsflytting Oslo?

Vi er en pålitelig partner du kan stole på ved flytting av kontorer. Med tusenvis av kommersielle flytteoppdrag i Oslo og norge med mange fornøyde kunder bak ryggen vår, har Flyttegutta AS kapasitet og kunnskap til å utføre kompliserte flyttinger samtidig som du sparer tid, stress og penger.

Sjekk om vi har ledig kapasitet

På vår flytteportal kan du sjekke selv om vi har ledig kapsitet pluss mye annet vi kan hjelpe deg med som adresseendring, sammenligning av eiendomsmeglere, takstmann og minilager over hele norge.

Spørsmål og svar

Hva koster en kontorflytting / bedriftsflytting i Oslo?

Ingen flyttejobber er like, derfor krever vi ofte en befaring og tar alle faktorer i betraktning ved flytting av kontorer. Et kontorskifte i full skala med flytteesker, møbler og IT - utstyr kan i gjennomsnitt koste rundt 1500 kroner per arbeidsstasjon eller person. Men dette er et veldig generisk tall. Vi vil kunne gi deg et estimat etter den første befaringen.

Hva slags tunge tinger skal flyttes?

Vi flytter alt! Dette er Flyttegutta´s motto når det gjelder kommersielle flyttinger. Vi er veldig forsiktige når vi håndterer safer, servere og store kopimaskiner. Med mange års erfaring kommer kunnskapen om hvordan du skal håndtere alle slags enheter og utstyr.

Flyttetips til Kontorflytting Oslo

Pakk inn IT-utstyret ordentlig

En av de viktigste tingene når du organiserer en flytting av kontorer, er å ivareta datasikkerheten. Så du må investere i å forberede IT -avdelingen på riktig måte for flyttingen. Alle enheter skal kobles fra, og kablene må settes sammen. Hvis du pakker dem selv, bør IT-utstyret pakkes inn med antistatisk bobleplast og plasseres i en IT-kasse.                                                                                                                                         

Invister tid i å planlegge budsjettet

Kontorflytting inkluderer ofte ekstrautgifter til rengjøring, lagring og pakkemateriell. Du må finne den beste måten å optimalisere budsjettet uten å ovestige budsjettet. Diskuter dette med din flyttekoordinator. Flyttegutta AS kan tilby deg mange forskjellige tjenester og tilbud.

Sørg for at alle er involvert med flyttingen

Før ankomsten av flyttebesetningen må du ta opp alle aspekter ved flyttingen med dine ansatte og spesielt med dine ledere. De to avgjørende tallene for gjennomføringen av hver bedriftsflytting er ansvarlig for ansatte og IT - ansvarlig. Den første vil hjelpe deg med å dele oppgavene og organisere alle. Når det gjelder IT -ekspertene, gi de oppgaven med å få virksomheten din tilbake på nettet når flyttingen er over. De må også jobbe tett med flyttekonsulentene for å sikre at det mer sensitive utstyret håndteres tilstrekkelig.

Bedriftsflytting Oslo

FLYTTEGUTTA AS

Eikenga 13, 0579 Oslo

Telefon +47 22717711

ÅPNINGSTIDER

kl.07.00 - 21.00 (man - fre)

kl.08.00 - 19.00 (lørdager)

Stengt (Søndager)